Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2016
Η τελευταία νέα άφιξη στην πόλη της Λεμεσού ονομάζεται Nels και βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού, στον κυκλικό κόμβο του Αγ. Νικολάου. Πρόκειται για έναν όμορφο all-day χώρο, ο οποίος προσφέρει αρκετές επιλογές για φαγητό και όχι μόνο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το Nels λοιπόν είναι ένα fusion café-restaurant, το οποίο σε υποδέχεται από νωρίς το πρωί προσφέροντάς σου 2 επιλογές πρωινού, ελαφριά σνακ και καφεδάκι μέχρι τις 12.00. Ακολούθως, σερβίρει μεσημεριανό, δίνοντάς σου αρκετές επιλογές ελαφριών αλλά και πλούσιων εδεσμάτων. Ενώ από το απόγευμα και μετά, σε περιμένει για να παρακολουθήσεις τον αγώνα με την παρέα, συνδυάζοντας γευστικά platters μαζί με την παγωμένη σου μπιρίτσα.
Εμείς πάντως το επισκεφτήκαμε βράδυ για φαγητό και ευχαριστηθήκαμε λογικές τιμές, ποικιλία, αλλά και ποιότητα φαγητού. Το μενού διαθέτει γευστικές σούπες, δροσερές σαλάτες, ζεστά και κρύα σάντουιτς, μπέργκερ, είδη σχάρας, ζυμαρικά, ενώ καλύπτει πλήρως τους λάτρεις του κρέατος αλλά και τους seafood lovers. Μάθε επίσης ότι το Nels διαθέτει και ασιατική γωνιά, δηλαδή αρκετές επιλογές από την κινέζικη αλλά και γιαπωνέζικη κουζίνα, όπως για παράδειγμα κινέζικα πιάτα, πάπια Πεκίνου, ρύζι, νουντλς αλλά και sushi.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ η σαλάτα που δοκιμάσαμε, η Nels salad (€13.50), η οποία ήταν αρκετά πλούσια σε γεύσεις, δροσερή, με τη ρόκα να κυριαρχεί και συμμάχους το προσούτο, τα ντοματίνια, την buffalo μοτσαρέλα, τα καρύδια, τα αποξηραμμένα σύκα, το ρόδι, τα κρουτόνια σκόρδου και τη σάλτσα βινεγκρέτ από μούρα.
Επίσης πολύ γευστικά και πολύ καλά ψημένα ήταν τα μαλακότατα μαριναρισμένα χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα μπάρμπεκιου (€12), τα οποία συνοδεύσαμε με ψητή φρέσκια πατάτα και δροσερή side salad.
Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση η ομάδα του Nels αλλά και ο υπεύθυνος του μαγαζιού είναι άκρως εξυπηρετικοί, φιλικοί και ευγενικοί. Άλλωστε πλέον τι ζητάμε από την έξοδό μας; Καλό φαγητό και ένα χαμόγελο!
Σχετικά

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΦΛΑΟΥΝΕΣ: Πόσο κοστίζουν και πού θα βρεις φέτος τις καλύτερες
Το παραδοσιακό έδεσμα του Πάσχα στην Κύπρο έχει την τιμητική του

Το απόλυτο γευστικό tour: Τα καλύτερα πασχαλινά τσουρέκια στην Κύπρο από 30+1 καταστήματα
Από κλασικές συνταγές με μαχλέπι και μαστίχα μέχρι μοντέρνες εκδοχές με σοκολάτα και πραλίνα

Πάσχα σε 10 ταβέρνες και εστιατόρια στο χωριό, με πλούσιο μπουφέ
Το Πάσχα στο βουνό έχει... άλλο αέρα

15 Κύπριοι οινοποιοί ανταμώνουν σε μία (σπουδαία) έκθεση κρασιού
Μια εκδήλωση-ορόσημο για την εξερεύνηση του κυπριακού αμπελώνα και του κυπριακού κρασιού

Το σαββατοκύριακο πάμε στην Περιστερώνα για Οφτόν Κλέφτικον "Συρτόν"
Ο "Πορφύριος" σερβίρει Οφτόν Κλέφτικον "Συρτόν" στο χωριό!

Γιασεμί: Πού και για ποιο ποσό πωλήθηκε το εμβληματικό ακίνητο της Aθήνας στην Πλάκα
Το νέο κεφάλαιο για το «Γιασεμί» στην καρδιά του Θησείου και η υπόσχεση της ιδιοκτήτριας για επιστροφή στην Πλάκα

Ο κυπριακός όμιλος που μόλις άνοιξε στην Αστόρια ένα κομψό καφέ-ζαχαροπλαστείο
Εκλεπτυσμένα γλυκά, φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα, αρωματικό καφέ και φιλοξενία με άρωμα Κύπρου

Το γνωστό ιταλικό εστιατόριο στην Αγία Νάπα επιστρέφει για την καλοκαιρινή σεζόν
Με αγαπημένες μακαρονάδες και αυθεντικές ιταλικές πίτσες

Taste Atlas: Ούτε στα 50 καλύτερα street food του κόσμου το σουβλάκι - Στη 19η θέση το πρώτο ελληνικό πιάτο
Ποια είναι τα 5 καλύτερα street food του κόσμου - Η λίστα

Ένα ακόμη δημοφιλές στέκι στην καρδιά του Πρωταρά επιστρέφει για τη νέα σεζόν
Έστρωσε ξανά τραπέζια και μας περιμένει

Η Λεμεσός τρώει νόστιμες σαλάτες από το Goodearth
Ο Jack και ο Γιάννης βρίσκονται πίσω από το νέο healthy μαγαζί της πόλης

H κυρία Κίκα ετοιμάζει και φέτος ψωμί κολοκύθας και τσουρέκια
Το Kika’s Garden δεχεται τις παραγγελίες σου για το Πάσχα