Things to Do , Εκδηλώσεις

Μια μέρα αφιερωμένη στα παραμύθια και τα παιδιά!

Με παραμύθια, παιχνίδια, κατασκευές και ζωγραφιές!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2016

Μια πολύ όμορφη και άκρως διασκεδαστική μέρα για τα παιδιά διοργανώνεται το επόμενο Σάββατο στο εστιατόριο Μύλοι που βρίσκεται στο χωριό Λινού της επ. Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 15.00 τα παιδιά ηλικίας 4-10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο απόγευμα, γεμάτο παραμύθι, παιχνίδι και ζωγραφιές μαζί με τη συγγραφέα παιδαγωγό Κατίνα Ζένιου Κωνσταντινίδου.

Όλες οι δραστηριότητες της συνάντησης αυτής θα διαρκέσουν 3 ώρες. Σ' αυτό το διάστημα τα παιδιά θα ακούσουν παραμύθι, θα δημιουργήσουν ζωγραφίζοντας και ανασκευάζοντας ό,τι άκουσαν από τη συγγραφέα και θα παιξουν στον κήπο διάφορα παιχνίδια που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη τόσο της ομαδικότητας όσο και της αυτενέργειάς τους.

Η παιδαγωγός
Η Κατίνα Κωνσταντινίδου είναι νηπιαγωγός και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας. Εργάστηκε ως διευθύντρια σε δημόσια νηπιαγωγεία ενώ ταυτόχρονα είχε αποσπαστεί ως λειτουργός εποπτείας και καθοδήγησης στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία. Σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το Πανεπιστήμιο Κύπρου οργάνωσε εκπαιδευτικά προγράμματα για την οικολογία, το περιβάλλον και την προώθηση του πολιτισμού. Συνεργάστηκε επίσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΡΙΚ και ΛΟΓΟ στα παιδικά προγράμματα. Συμμετέχει στις λογοτεχνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Στροβόλου για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής (Κλάδος Νηπιαγωγών), έχοντας ως υπευθυνότητες τη διδασκαλία και οργάνωση του μαθήματος της Παιδικής Λογοτεχνίας και τη συμβουλευτική καθοδήγηση φοιτητριών κατά τη διάρκεια της σχολικής τους εμπειρίας στο νηπιαγωγείο.

Μάθε περισσότερα στο event που δημιουργήθηκε στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close