Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για μια μέρα στη φύση... όλο διασκέδαση

Με σκοπό να φωνάξουμε όλοι μαζί "Περιβάλλον Συγγνώμη"

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2016

Η προστασία του Περιβάλλοντος δεν είναι η ανακύκλωση, η εκμετάλλευση αποβλήτων, η κατάργηση των πλαστικών σακούλων και η δεντροφύτευση. Αυτά αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι τρόπος σκέψης, τρόπος ζωής, τρόπος έκφρασης, είναι κουλτούρα, νοοτροπία και συνήθεια. Ας πούμε λοιπόν ένα μεγάλο συγνώμη στο Περιβάλλον.

Η Πράσινη Ασπίδα σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και τη Cyta μας προσκαλούν στο 1ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος με θέμα: «Περιβάλλον Συγγνώμη», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016, στις 12 το μεσημέρι, στον εκδρομικό χώρο του Φράγματος Ξυλιάτου.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα και το κτίσιμο περιβαλλοντικής συνείδησης.

Πιστεύοντας ακράδαντα πως άνθρωπος και περιβάλλον είναι δύο αλληλένδετες αξίες και προάγοντας την αγάπη και τον σεβασμό για το περιβάλλον μπορούμε να αναπτύξουμε δυναμικές και στρατηγικές που θα καταστήσουν την προστασία του περιβάλλοντος μία από τις βασικές αξίες της κοινωνίας μας.

Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, είναι το σκάφος που μας ταξιδεύει χωρίς σύνορα και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να βουλιάξει.

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μουσική με τους Άγγελο Αυγουστή και Άννα Βιλανίδη, δωρεάν φαγητό-ποτό και ενημέρωση για περιβαλλοντικά ζητήματα και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού.

Πάμε να ενημερωθούμε και να διασκεδάσουμε!

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close