Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10 ξενοδοχεία στη Λεμεσό... για διαμονή με στυλ!

Κάνε διακοπές δίπλα στη θάλασσα!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2016

Ζήσε τους ρυθμούς της πόλης με στυλ! Κλείσε δωμάτιο σ' ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία της κοσμοπολίτικης Λεμεσού και απόλαυσε ήλιο, θάλασσα και όλες τις ανέσεις!

 

Ajax Hotel Λεμεσός****
Με υπέροχα ανανεωμένους κοινόχρηστους χώρους, προσεγμένη κουζίνα και δωμάτια ευρύχωρα και ατμοσφαιρικά, έχεις στη διάθεσή σου όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες.
ΤΙΡ Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στα Classic Inland View δωμάτιά του, με θέα την πόλη, τα Classic Pool View δωμάτια, με θέα την πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου, καθώς και τις σουίτες του με μπαλκόνι με θέα στην πόλη ή στην πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 25590000, φαξ: 25591222 / website: http://www.ajaxhotel.com/ e-mail: info@ajaxhotel.com

 

Alasia Hotel ****
Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, που φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Σωτήρη Ψαρά, σε εμπνέει με τη μοντέρνα του φιλοσοφία, την υψηλή γαστρονομία και την ατμοσφαιρική του αισθητική.
ΤΙΡ Ανακάλυψε το κομψό 'Polo' Restaurant and Bar που σερβίρει κοκτέιλ και προσφέρει μια προσεγμένη κάρτα φαγητού και κρασιών, το 'Terrace', που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και σερβίρει γεύμα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ, και το 'Lounge' που είναι το σήμα κατατεθέν του Alasia, με γλυκά, ποτά και σνακ.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 25332000, φαξ: 25335425/ website: www.alasiahotel.com.cy/ e-mail: alasia@alasiahotel.com.cy

 

Amathus Beach Hotel*****
Η πρόσφατη ανακαίνιση έχει φέρει στα δωμάτια ένα νέο αέρα διαμονής και άνεσης. Διαθέτουν ακόμα και βάσεις για Apple iPod έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προσδοκίες των επισκεπτών του, προσφέροντας μια εμπειρία 'home away from home'.
ΤΙΡ Διαθέτει 239 ανακαινισμένα δωμάτια, με σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό καθώς και υψηλής ποιότητας έπιπλα, διαλεγμένα από συλλογές διακεκριμένων σχεδιαστών όπως ο Philippe Starck και ο Le Corbusier.
Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ.: 25832000/ website: www.amathuslimassol.com/ email: amathus-reservation@amathushotel.com

 

Crowne Plaza Limassol****
Μέλος της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο (InterContinental Hotels Group), το Crowne Plaza Limassol βραβεύτηκε πρόσφατα, για τρίτη χρονιά, από τους πελάτες του με το βραβείο 'Trip Advisor Excellence', καθώς επίσης και με τη διάκριση ποιότητας από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που διαθέτει.
ΤΙΡ Το βραβευμένο ιταλικό εστιατόριο 'La Brezza', με την ολάνθιστη βεράντα του είναι πόλος έλξης για όσους αγαπούν την καλή γαστρονομία. Απόλαυσε τη μαγευτική θέα που προσφέρει μαζί με το υπέροχο φαγητό του!
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 25851515, φαξ: 25323494 / website: www.crowneplaza.com/limassolcyprus/ e-mail: reservations@cplimassol.com

 

Elias Beach Hotel****
Μέλος των ξενοδοχείων Kanika Hotels & Resorts, το Elias Beach είναι η πιο value for money πρόταση διαμονής! Τα 174 δωμάτιά του προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια. Η θέα από τα μπαλκόνια φτάνει μέχρι το λιμάνι της πόλης και το ακρωτήρι της περιοχής.
ΤΙΡ Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 119 standard δωμάτια, 23 superior sea view δωμάτια, 13 junior σουίτες, 17 kids sea view σουίτες, 1 executive σουίτα, 1 σουίτα νεόνυμφων. Όλα τα υπνοδωμάτια παρέχουν free Wi-Fi, δωρεάν καφέ και τσάι.
Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ.: 25636000, φαξ: 25635300/ website: www.kanikahotels.com/ e-mail: eliasbeach@kanikahotels.com

 

Four Seasons Hotel Λεμεσός*****
Το ολοκαίνουργιο και υπέροχο Four Seasons hotel, πλήρως ανανεωμένο και υπέρκομψο, σε περιμένει και τις τέσσερις εποχές του χρόνου για μια εμπειρία μοναδική! Φιλοσοφία του είναι να προσφέρει την απόλυτη άνεση και τις πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες του.
ΤΙΡ Η γαστρονομία του παραμένει ανυπέρβλητη με κορυφαίους chefs να ηγούνται της δημιουργικής του κουζίνας. Όλα τα μενού έχουν να προτείνουν νέα, εκλεκτά πιάτα… αστέρων και οι χώροι όλων των εστιατορίων έχουν αποκτήσει μία εντελώς νέα, εξαιρετική αισθητική.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 25858000, φαξ: 25310887/website: www.fourseasons.com.cy /e-mail: enquiries@fourseasons.com.cy

 

GrandResort*****
Το εξαιρετικό θέρετρο σε περιμένει για μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Η μεγάλη εξωτερική του πισίνα, περιτριγυρισμένη από εξωτικούς κήπους, πάνω σε πεντακάθαρη παραλία, είναι η απόλυτη πρόταση δροσιάς και χαλαρωτικής απόδρασης, με την καλύτερη θέα!
ΤΙΡ Επίλεξε ανάμεσα σε 231 δωμάτια, 13 δωμάτια πολυτελείας και 11 σουίτες που διαθέτει. Διαθέσιμα και πακέτα μελών. Όσο για τις επιλογές σε fine dining, ανακάλυψε έναν κόσμο γεύσεων στα εκλεκτά εστιατόριά του.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 25634333, φαξ: 25634588/ website: www.grandresort.com.cy/ e-mail: grand@grandresort.com.cy

 

Londa Beach hotel*****
Είναι μέλος στην ελίτ ομάδα της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας επίλεκτων ξενοδοχείων Small Luxury Hotels of the World™. Βραβεύτηκε από τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία (World Travel Awards) ως Mediterranean Leading Boutique Hotel το 2013, καθώς επίσης και ως Cyprus Leading Hotel το 2015.
ΤΙΡ Τα 68 φινετσάτα του δωμάτια και σουίτες, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και σου παρέχονται πολυτελή είδη προσωπικής υγιεινής Molton Brown.
Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ.: 25865555, φαξ: 25320040/ website: www.londahotel.com/ e-mail: info@londahotel.com

 

The Royal Apollonia Beach*****
Ανακάλυψε τα φωτεινά και κομψά δωμάτια και σουίτες, τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, την τεράστια πισίνα ελεύθερου σχήματος και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου που σου παρέχουν μια αξέχαστη διαμονή.
ΤΙΡ Διαθέτει 204 δωμάτια συμπεριλαμβανομένων deluxe δωματίων με spa και προσωπικό, εξωτερικό Jacuzzi, καθώς και 13 πολυτελείς σουίτες. Όλα έχουν ανακαινιστεί πλήρως και παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια πολυτελή διαμονή.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 25508800/ website: http://theroyalapollonia.com// info@theroyalapollonia.com

 

Tsanotel ****
Βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής Γερμασόγειας, στο καλύτερο σημείο της πόλης, και προσφέρεται για αξέχαστες lifestyle διακοπές. Σου υπόσχεται μια σούπερ διαμονή με όλα τα κομφόρ που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Τα 96 υπέροχα διακοσμημένα δωμάτιά του, με τους μοντέρνους ανανεωμένους κοινόχρηστούς του χώρους και την προσεγμένη κουζίνα των 3 εστιατορίων του, είναι εγγύηση ότι θα απολαύσεις μια αξέχαστη εμπειρία.
ΤΙΡ Τα εστιατόρια Helios, Kolones και GT Lounge σερβίρουν ευρωπαϊκό πρωινό και μεσημεριανό γεύμα à la carte.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 25322667, φαξ: 25321007 / website: http://www.tsanotel.com/the-hotel

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close