Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτη επίσκεψη στο Wagamama Αγίας Νάπας

Eξερευνήσαμε τα κρυμμένα γευστικά μυστικά της υψηλού επιπέδου ασιατικής κουζίνας του

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2016

Στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας, σ’ ένα ιδιαίτερα κεντρικό σημείο κοντά στο Λιμανάκι άνοιξε το αγαπημένο μου -όπως και για δύο συνεχόμενες χρονιές αγαπημένο εστιατόριο των αναγνωστών στα Check In Eating Awards-, Wagamama. 

Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία kaizen, το ολοκαίνουργιο Wagamama δημιούργησε έναν υπέροχα ατμοσφαιρικό και φιλόξενο χώρο, με προσεγμένο ντεκόρ και ρομαντικό φωτισμό. Θέλοντας να εξερευνήσουμε τα καλά κρυμμένα γευστικά μυστικά της υψηλού επιπέδου ασιατικής κουζίνας του, κλείσαμε έγκαιρα θέση κι απολαύσαμε ένα αξεπέραστο μενού, στο οποίο έχει πρόσφατα εισαγάγει νέες επιλογές που ξεπερνούν ακόμα και τις πιο ψηλές προσδοκίες. 

Εκτός από τις εκπληκτικές πολύχρωμες παλέτες από sushi και tatakis, το ολόφρεσκο sashimi του, τον ορθά ψημένο και νοτισμένο σολομό του, αλλά και την πλούσια ποικιλία από noodles ή ρύζι συνοδευόμενα από γνήσια κρεατικά και θαλασσινά, δοκιμάσαμε τις νέες γευστικές του προτάσεις που μας έχουν ήδη κερδίσει! 

Εξάλλου, πώς μπορείς να απέχεις από μια τέτοια πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων κι αρωμάτων, όλα ορθά σερβιρισμένα με τα ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά τους. 

Ανακαλύψαμε γευστικούς θησαυρούς που πραγματικά μας ενθουσίασαν, όπως το Lollipop prawn kushiyaki (€6.15) και το Chicken and Prawn cha han donburi (€9), όλα φτιαγμένα με ιδιαίτερη τεχνική, κάνοντας το κάθε κομμάτι μοναδικό. Και αφού κλείσαμε τη γευστική μας αναζήτηση με ένα σορμπέ, υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας ότι αυτή τη γαστρονομική γιορτή που μας χαρίζει το Wagamama, θα την ξαναζήσουμε πολύ σύντομα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close