Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Golden Goast Περνέρα

Ένα χρυσό ξενοδοχείο πάνω σε μια χρυσή ακτή.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Βρίσκεται στην ήσυχη παραλία Περνέρα, δίπλα στο αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής, σ’ ένα συναρπαστικό τοπίο όπου οι καταπράσινοι κήποι του ‘σβήνουν’ μέσα στην καταγάλανη θάλασσα. Πρόκειται για ένα 4* ξενοδοχείο που, παρεμπιπτόντως, δεν στερείται τις ανέσεις ενός 5*. Οι κήποι του έχουν πλούσια βλάστηση και φιλοξενούν μια ακανόνιστου σχήματος πισίνα, ενώ το μικρό εκκλησάκι πίσω από το λιμανάκι, το οποίο λειτουργεί για γαμήλιες εκδηλώσεις, σχηματίζει μια φανταστική εικόνα σαν καρτ ποστάλ, που σε ταξιδεύει νοερά σε ελληνικό νησί. Η διακόσμησή του εσωτερικά συνδυάζει νεοκλασικές γραμμές και σύγχρονες φόρμες, ενώ η όλη δομή του έχει μια ανάλαφρη αισθητική, στοιχείο που σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία και φιλόξενα. Τα ανακαινισμένα δωμάτια προβάλλουν γλυκύτητα και αρχοντιά, διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια που χαρίζουν άπλετη θέα στο σαγηνευτικό σκηνικό. Το φαγητό θα σε συναρπάσει το ίδιο ένθερμα όσο και η όλη αισθητική του. Το ‘Calypso Restaurant & Terrace’ σε προκαλεί με πλούσιο μπουφέ, η γραφική ταβέρνα δίπλα στις ψαρόβαρκες με γαργαλιστικό μεζέ, το όμορφο ‘Atrium’ με διεθνή και μεσογειακή κουζίνα, το open air ‘Hesperides Terrace Cocktail Bar’ σε ψυχαγωγεί με animation programs και ρομαντική μουσική και το ‘Poseidon Pool Bar’ σε δροσίζει με απολαυστικά ποτά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κι αν είσαι απ’ αυτούς που θες ν’ απαλλαχτείς απ’ την κούραση που έχει συγκεντρώσει το σώμα σου όλο το χρόνο ή θες να αναζωογονηθείς μετά από μια παρατεταμένη ηλιοθεραπεία, οδηγήσου στο beauty salon για κούρες ομορφιάς ή στο γυμναστήριο για σωματική εκτόνωση.

ΔΙΑΜΟΝΗ
176 δωμάτια, 8 superior δωμάτια, 32 kids σουίτες, 4 executive σουίτες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Ξεχωριστό σύστημα κλιματισμού, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική TV, τηλέφωνο και στο μπάνιο και σεσουάρ μαλλιών, internet, συσκευή και παροχές παρασκευής καφέ και τσαγιού.

ΠΑΡΟΧΕΣ
3 εστιατόρια, 3 μπαρ, κομμωτήριο, souvenir shop, 1 εξωτερική πισίνα, 1 πισίνα για παιδιά, 1 θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα με jacuzzi, 2 γήπεδα τένις, 1 επιτραπέζιο τένις, γυμναστήριο, steam bath, 1 σάουνα, δωμάτιο για μασάζ, spa, δωμάτιο με ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπιλιάρδα και παιχνιδότοπος με πρόγραμμα από συνοδούς και ένα εκκλησάκι.

ΤΙΜΕΣ
Από €154 το διπλό δωμάτιο με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Να πειραματιστείς με διάφορα θαλάσσια σπορ που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και της παραλίας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close