Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Hilton Park Nicosia

Με αέρα ανανέωσης και με πυξίδα την άνεση και την ποιότητα.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Εντυπωσιακά ανακαινισμένο, έχοντας δημιουργήσει υποδειγματικές προδιαγραφές φιλοξενίας, σε συνδυασμό με το άψογο service που το ξεχωρίζει, το Hilton Park Nicosia, πιστοποιεί για μία ακόμη φορά την επί σειρά ετών ηγετική του θέση, μεγιστοποιώντας την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους Κυπρίους και διεθνείς πελάτες του. Το ξενοδοχείο, που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, παρέχοντας διαμονή επιπέδου στους επισκέπτες της Λευκωσίας, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ανακαινίσεών του ανεβάζοντας ουσιαστικά τον πήχη της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα. Η αισθητική όλων των δωματίων του έχει αλλάξει ριζικά και υποδέχεται τώρα τους φιλοξενούμενους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα μ’ ένα καινούργιο διάκοσμο από γήινα χρώματα. Ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο έχει αποκτήσει η δημοφιλής αίθουσα δεξιώσεων και συνεδρίων, ‘Ledra’. Ανανεώθηκε ολοκληρωτικά με νέα χρώματα, εξοπλισμό και μια ουσιαστικά ολοκαινούργια ατμόσφαιρα για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα, το ‘Ledra Βallroom’ του ξενοδοχείου με συνολικό εμβαδόν 1070τ.μ. και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες οπτικοαουστικών μέσων και παροχή διαφόρων διευκολύνσεων, αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα στην πρωτεύουσα για τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, γαμήλιων δεξιώσεων, πάρτι και άλλων γεγονότων. Προστέθηκαν επίσης καινούργιες αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο που παρέχει κάθε διευκόλυνση σε συνέδρους και σε φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Το εστιατόριο ‘Olympia’, αναβαθμίστηκε κι αυτό αισθητικά συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην ολική εξέλιξη του ξενοδοχείου. Όλες οι εργασίες για την ανανέωση του ξενοδοχείου έγιναν σταδιακά με απόλυτο σεβασμό στους φιλοξενούμενούς του, διασφαλίζοντας έτσι την πραγματοποίηση οποιασδήποτε προγραμματισμένης εκδήλωσης. Ολοκληρώνοντας  τις ανακαινίσεις των δωματίων και των υπόλοιπων χώρων του, το ‘Hilton Park’ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φιλοξενούμενούς του απ’ όλο τον κόσμο με νέο πρόσωπο και δυναμική, και ουσιαστικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες, πάντοτε με τη σφραγίδα ποιότητας τού ‘Ομίλου Louis’ και της ‘Hilton Hotels & Resorts’.

Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 22695111, φαξ: 22351918/website: www.hiltonparknicosiacatering.com, www.nicosia.hilton.com/e-mail: hilton.park@hilton.com.cy

ΔΙΑΜΟΝΗ
194 δωμάτια -συμπεριλαμβανομένων 12 σουιτών, 16 δωματίων deluxe και μίας προεδρικής σουίτας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Mini bar, δορυφορική τηλεόραση & Pay TV, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, χρηματοκιβώτιο, σίδερο-σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, παντόφλες-μπουρνούζι, διπλά τζάμια με ηχομόνωση, LCD τηλεόραση, coffee tray, φυτικά καλλυντικά Crabtree & Evelyn στο μπάνιο.

ΠΑΡΟΧΕΣ
2 μπαρ και 2 εστιατόρια, 2 εξωτερικές και 1 εσωτερική πισίνα, χώρο στάθμευσης, 2 γήπεδα τένις, business center, σαλόνι κομμωτικής, Fitness & Spa, χαμάμ, ατμόλουτρο, σάουνα, jacuzzi, πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες & wi-fi σύνδεση, 13 αίθουσες συνεδρίων και πλήρως εξοπλισμένο business centre.

ΤΙΜΕΣ
Από €142 το δωμάτιο για δύο άτομα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μπορείς να αναμετρήσεις τις επιδεξιότητές σου για strikes στο διπλανό, πλήρως εξοπλισμένο ‘Bowling Center’.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close