Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πήγαμε για φαγητό στην αυλή ενός παλιού αρχοντικού της Λεμεσού

Δοκιμάσαμε τα καινούργια πιάτα του εστιατορίου Μάλαμα

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2017

Και ήταν όλα μάλαμα. Τα ολοκαίνουρια σχαροπιατάκια του Παναγιώτη (του μοναδικού Κύπριου που αγωνίζεται στο τωρινό Master Chef), η αψεγάδιαστη περιρρέουσα ατμόσφαιρα του παλιού αρχοντικού και της εσωτερικής αυλής και η εξυπηρέτηση από την συνιδιοκτήτρια Μαρίνα και το εκπαιδευμένο προσωπικό της, αποτελούν μόνο ορισμένα από τα big plus του κατάμεστου, ακόμη και τις καθημερινές ελληνικού ψητοπωλείου.

Μια μεζεδοπανδαισία που θα αποφασιστεί μόνο από εσένα και την παρέα σου εφόσον θα καλεστείς να πεις όσα ‘ναι’ επιθυμείς από το μενού, ξεκινώντας επιτακτικά με μια α λα Ελληνική σαλάτα με ανθότυρο, λιαστή ντομάτα με βαλσάμικο, φάβα Σαντορίνης με χταπόδι και υπέροχη στραπατσάδα σε τηγάνι, που θα δυσκολευτείς να  μοιραστείς ακόμη και με το έτερόν σου ήμισυ.

Ο τραγουδοποιός Νικόλας και η παρέα του, θα σου τραγουδήσουν Πάριο και όχι μόνο, ενώ οι άρχοντες της θράκας θα σου ψήσουν live, πίσω από τον γυάλινο τοίχο, χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκι, πανσέτα ρακομελάτη και φανταστικό, μεθυσμένο κοντοσούβλι, πλημμυρισμένο με βότανα και αξέχαστα αρώματα. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close