Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Giorgio Armani στην Κύπρο

Το πρώτο κατάστημα Armani Exchange ανοίγει στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία στα μέσα Μαρτίου.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2017

Το πρώτο κατάστημα της οικογένειας Armani αναμένεται να ανοίξει στο χώρο όπου μέχρι πρόσφατα βρισκόταν το κατάστημα Νext στο ισόγειο του The Mall of Cyprus.

Όπως υπολογίζεται το, οι εργασίες ανακαίνισης του καταστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, ενώ το Armani Exchange υπολογίζεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στα μέσα Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντής του Ομίλου Ermes, Λεωνίδα Τοσίδη, το παιδικό τμήμα ΝΕΧΤ αναμένεται να διατηρηθεί στον πάνω όροφο, ενώ πρόσθεσε πως για τη νέα συνεργασία με τη διεθνή μάρκα από το χώρο της μόδας, Armani Exchange, ο Όμιλος τρέφει ιδιαίτερες ελπίδες ότι θα πάει πάρα πολύ καλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Armani Exchange αποτελεί ακόμη ένα brand της οικογένειας Armani, το οποίο τοποθετείται σχετικά σε χαμηλό σημείο από τα υπόλοιπα brands του Ομίλου και απευθύνεται στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό, ανδρικό και γυναικείο.

Σε ό,τι αφορά τα καταστήματα Oviesse και Peacocks στο The Mall of Cyprus, σημειώνεται πως το κατάστημα Oviesse μεταφέρεται στο The Mall of Engomi όπου υφίσταται κατάστημα Οviesse και το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακαινιστεί στο σύντομο μέλλον.

Το κατάστημα Peacocks έχεi ήδη μεταφερθεί στη Λεμεσό, ενώ αναμένεται ανοίξει ακόμη ένα κατάστημα στην Λάρνακα και στη Λευκωσία αναζητείται πρόσθετος χώρος που θα φιλοξενήσει ακόμη ένα κατάστημα Peacocks.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close