Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2017
Την χαρούμενη μέρα της πρωταπριλιάς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από την συγγραφέα παιδικού βιβλίου Κατίνα Ζένιου Κωνσταντινίδου μια ξεχωριστή ανάγνωση των δικών της πετυχημένων παιδικών βιβλίων.
Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ζωντανή μουσική αφήγηση «Παραμύθι ν΄αρχινήσει». Η θεατροπαιδαγωγός και αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή και ο Δημήτρης Φυρίος κειμενογράφος και μουσικός, αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία τους, παρουσιάζουν μια διαδραστική παράσταση αφήγησης παραμυθιών με ζωντανή μουσική και πρωτότυπα τραγούδια.
Τέλος θα μπορούν να απολαύσουν μια παράσταση κουκλοθεάτρου από το Θουκιδίδη Μηχανικό, Θεατροπαιδαγωγό. Μια διαδραστική παράσταση που έχει στόχο να ψυχαγωγήσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε ποικίλα θέματα , μέσα από τη μαγεία του επαγγελματικού κουκλοθέατρου.
Παράλληλα κατά την διάρκεια όλης της ημέρας θα λειτουργεί έκθεση (και πώληση) επιλεγμένου παιδικού βιβλίου στον αναπαυτικό χώρο του αναγνωστηρίου, όπου μικροί (και μεγάλοι) θα μπορούν να απολαύσουν ένα ανοιξιάτικο απόγευμα ανάγνωσης με θέα την θάλασσα και το βουνό της κυπριακής γης.
Ευκαιρία για μια ολοήμερη εκδρομή και ποιοτικό χρόνο ολόκληρης της οικογένειας μαζί, μακριά από τον θόρυβο της πόλης μέσα στην καταπράσινη ανοιξιάτικη κυπριακή ύπαιθρο.
-
Οι Μύλοι
01 Απριλίου 2017
Σχετικά

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση

Οινογνωσία σε μια όμορφη αυλή με θέα το Τρόοδος
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στο Οινοποιείο Πιττάλη

Την Δευτέρα του Πάσχα θα γιορτάσουμε παρέα στο προαύλιο της εκκλησίας Φρενάρους
Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ

Δωρεάν λουκουμάδες, παραδοσιακά παιχνίδια και μουσική τη Δευτέρα της Λαμπρής στα Λιβάδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Γιορτάζουμε την άνοιξη στο Πάρκο Γαϊδουριών Φράγματος Άχνας
Με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια