Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτη επίσκεψη στη νέα άφιξη της πλατείας Φανερωμένης

Πήγαμε, δοκιμάσαμε και σου μεταφέρουμε εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2017

Ένα όμορφα ανακαινισμένο κτίριο με πουρόπετρα, εσωτερική αυλή και τοξοτές καμάρες, δίπλα από την επιβλητική εκκλησία της Φανερωμένης στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, αποκτά νέα προσωπικότητα και σύγχρονη αισθητική για να στεγάσει ένα από τα καινούρια in μαγαζιά της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για τη νέα άφιξη της παλιάς Λευκωσίας το Balcony All Day.

Το Balcony σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ, brunch, μεσημεριανό, βραδινό, αλλά και δροσερά κοκτέιλ όλο το βράδυ. Είναι ιδανικός χώρος για φαγητό με φίλους, αλλά και για επαγγελματικά ραντεβού, με το μενού να περιλαμβάνει πιάτα μεσογειακής-διεθνούς κουζίνας. Η εντυπωσιακή είσοδός του, σαν ηλιακός που σε κατευθύνει στα υπόλοιπα δωμάτιά του, σε οδηγεί στα άνετα καθίσματα, τους μεγάλους καναπέδες και τα ψηλά σκαμπό για να απολαύσεις ένα από τα εντυπωσιακά κοκτέιλ, που ετοιμάζονται στο μπαρ.

Εμείς καθίσαμε στην αριστερή του αίθουσα, με θέα την περαντζάδα του δρόμου, και για ορεκτικό, δοκιμάσαμε την τραγανή πάπια με σπαγγέτι λαχανικών συνοδευόμενη από κινέζικες τηγανίτες και σάλτσα δαμάσκηνου (€12.00), και το Ταρτάρ σολομού με σχοινόπρασο, ξύσμα λάιμ και ανθό αλατιού, σαλάτα αβοκάντο και californa ponzu sauce (€12.50).

Μια σαλάτα to share είναι επιβαλλόμενη και διαλέξαμε αυτή με τον καψαλισμένο φρέσκο σολομό γαρνιρισμένη με yuzu dressing, φύκια wakame και βρώσιμα άνθη. Την άλλη φορά θα δοκιμάσουμε αυτή με φύλλα σαλάτας με καρπάτσιο παντζαριού, ξινόμηλο, ψιλοκομμένα καρύδια, κατσικίσιο τυρί με ψίχουλα ψωμιού και dressing από λευκό βαλσάμικο!

Για κυρίως επέλεξα το Balcony Burger με μαγιονέζα τρούφας, γκρατιναρισμένο κατσικίσιο τυρί, σαλάτα ρόκας και τσιπ πατάτας ενώ, γεύτηκα και το Λιγκουίνι με γαρίδες, μπισκ καραβίδας, σχοινόπρασο, ντομάτα κονφί, βασιλικό και ξύσμα λάιμ, που παράγγειλε η συνοδός μου. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσουμε το brunch, που φαντάζει ιδιαίτερα δελεαστικό και νόστιμο.

Balcony All Day (99999626) Φανερωμένης 61, Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-01.00.

Φωτογραφίες: Iana Ianakeva & Marco Matzeu
www.iana.me 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close