Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2017
Η εταιρεία SPECTUS, Merchants of Fine Wines & Spirits, με αφορμή τα 20χρονά της, φέρνει το ποιοτικό κρασί απ' όλο τον κόσμο, πιο κοντά σας, με τη διοργάνωση της πιο συναρπαστικής εκδήλωσης κρασιού, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο.
Η εκδήλωση αυτή, θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Four Seasons Hotel, στη Λεμεσό και απευθύνεται σε όλους όσοι εκτιμούν το ποιοτικό κρασί και όχι μόνο.
Με πολλή όρεξη, κέφι και ενθουσιασμό, η εταιρεία επιχειρεί αυτό το τόσο σπουδαίο εγχείρημα, και φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική οινική εμπειρία, ως ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης της για τη διαχρονική στήριξη του κοινού προς αυτήν, διατηρώντας την στην κορυφή της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια.
Περισσότεροι από 30, παγκοσμίου φήμης, οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, συνεργάτες της SPECTUS, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα της εταιρείας να έρθουν στην Κύπρο, για να παρουσιάσουν εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα, από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να κουβεντιάσουν μαζί τους.
Η γευστολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ., σε ένα όμορφο χώρο με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το κρασί(α) της επιλογής τους.
Την ίδια μέρα, σε ειδική αίθουσα, όσοι ενδιαφέρονται, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέχρι και 6 διαφορετικά εξειδικευμένα σεμινάρια Master Classes, τα οποία θα παρουσιάσουν κορυφαίοι του είδους. Τα "Master Classes" συμπεριλαμβάνουν γευστολόγηση πολύ σπάνιων, παλαιωμένων κρασιών και ποτών (σε κάποιες περιπτώσεις είναι τα τελευταία μπουκάλια που έχουν απομείνει), ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό και όχι μόνο.
Η SPECTUS επιχορηγεί όλα τα εισιτήρια συμμετοχής γι' αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, και πρόσθετα να υπογραμμίσουμε ότι ΟΛΑ τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα προσφερθούν στο ίδρυμα «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού» που καλύπτει εκπαιδευτικές κυρίως ανάγκες των παιδιών που υπάγονται στο Γραφείο Ευημερίας.
Δηλαδή να τα βοηθήσει οικονομικά ώστε να ξεπεράσουν πιθανόν μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο σχολείο, επιχορηγώντας ιδιαίτερα μαθήματα και στη συνέχεια ενισχύοντας τα, οικονομικά για, να τα βοηθήσει να σπουδάσουν.
-
Four Seasons
18 Νοεμβρίου 2017
Σχετικά

Καλοκαιρινά ραντεβού στην καρδιά του Πρωταρά, με καλό φαγητό, κοκτέιλ και μουσική
Premium εμπειρία για εκλεκτικούς επισκέπτες

Cocktail και φαγητό με θέα ζηλευτή, σε ένα από τα ομορφότερα rooftop του νησιού
Τα απογεύματα φέτος στο Nubila θα είναι πιο γοητευτικά από ποτέ

Λίγο ιστορία, πολυτέλεια και γαστρονομία
Ένα event που είναι ό,τι πιο εκλεκτό μπορούμε να φανταστούμε

«Entertainment Under The Stars»: Μαγικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια στο Anaïs
Με μουσική, εκθαμβωτικά χορευτικά σόου, εντυπωσιακές επιδείξεις φωτιάς και πυροτεχνήματα!

Limanaki Seafood Restaurant: Μας υποδέχεται ξανά με γεύσεις που μιλούν τη γλώσσα της θάλασσας
Έξοδος κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, με φόντο τον ήχο της θάλασσας και την υπογραφή της αυθεντικής γεύσης

Το M Fusion επιστρέφει και οι βραδιές μας αποκτούν ξανά χαρακτήρα, γεύση και ρυθμό
Tο πολυβραβευμένο εστιατόριο, ανοίγει ξανά την ειδυλλιακή του βεράντα

Την Κυριακή του Πάσχα στο Columbia Steak House θα στηθεί το πιο γιορτινό Carvery Buffet της πόλης
Το Πάσχα τρώμε… στο Columbia Steak House στη Λεμεσό, το οποίο μας στρώνει το τραπέζι

Πασχαλινό τραπέζι με ασφάλεια και υγεία: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή γιορτή, προσέχοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

To viral γλυκό για το οποίο περιμένουν ώρες στην ουρά
Υπάρχει ένα γλυκό, για το οποίο οι άνθρωποι στήνονται στις ουρές και περιμένουν με τις ώρες, προκειμένου να το δοκιμάσουν...

42 από τα 75 καλύτερα ορεκτικά της Νότιας Ευρώπης είναι ελληνικά
8 ορεκτικά έχει η ελληνική κουζίνα στην πρώτη δεκάδα, όμως στην κορυφή βρίσκονται οι Σέρβοι

Κατάστημα αγαπημένης αλυσίδας παγωτού στην Αγία Νάπα έκλεισε
Ο χώρος εκείνος άλλαξε μορφή και έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του αλλιώς

5+1 στέκια που επέστρεψαν για την καλοκαιρινή σεζόν στην Αγία Νάπα
Έκλεισε μία αγαπημένη παγωταρία