Eating News , Εστιατόρια

Δύο νέες πιτσαρίες ετοιμάζουν την κάθοδό τους στην πόλη

Στησυμπρωτεύουσα δύο πιτσαρίεςθα ξεφουρνίζουν καθημερινά πεντανόστιμες αυθεντικές πίτσες

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2018

Δύο νέες πιτσαρίες ετοιμάζονται να συστηθούν στη Λεμεσό, προσφέροντας αυθεντικές γεύσεις, σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης! 

Πρόκειται για μια ισραηλίτικη κάθοδο, αυτήν της Agvania, και τη λευκωσιάτικη Pizza Mine που ετοιμάζει το δεύτερό της κατάστημα στη Λεμεσό.

Agvania Pizza
Μία νέα επωνυμία πίτσας προσγειώνεται σύντομα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Πρόκειται για την Agvania Pizza με καταγωγή από το Ισραήλ και θα αποτελέσει το πρώτο Pizza Bar στην Κύπρο. 
Η Agvania Pizza έκανε την εμφάνισή της το 1999 και επικεντρώνεται σε ένα πατροπαράδοτο, σχεδόν ξεχασμένο τρόπο ψησίματος της πίτσας με καταγωγή φυσικά από την Ιταλία. Φιλοσοφία της συγκεκριμένης πιτσαρίας βασίζεται στη χρήση φρέσκων και ποιοτικών υλικών παρασκευής πίτσας με διατροφική αξία γι' αυτό και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα. 
Η Agvania Pizza δεν επικεντρώνεται μόνο στα ποιοτικά συστατικά αλλά και στην παροχή χορτοφαγικής διατροφής, διατροφικών συστατικών, χαμηλών θερμίδων και κατά διακριτική ευχέρεια ακόμη και επιλογών χωρίς γλουτένη στους πελάτες της.
Η πρώτη Agvania Pizza στην Κύπρο ανοίγει σύντομα στη Λεμεσό κοντά στο Mεσαιωνικό Κάστρο και δίπλα σχεδόν από το Μάλαμα στην οδό Αγίου Ανδρεου 14.
To grand opening θα γίνει στις 10 Ιουνίου!
Πληρ. 
25 713700.

 

Pizza Mine
Ένας μεγάλος χώρος, casual για χαλαρό lunch ή και βραδινό, ετοιμάζεται στην καρδιά της τουριστικής Γερμασόγειας (δίπλα στο σουβλακοπωλείο Θυμάρι), ώστε να υποδεχτεί τη νέα πιτσαρία της Λεμεσού, την Pizza Mine, που θα μας ξετρελάνει με την αυθεντική, ιταλική της πίτσα. Το concept όμως αυτής της πιτσαρίας παρουσιάζει μία πρωτοτυπία αφού εσύ μόνος σου φτιάχνεις τη δική σου πίτσα.
Η περιγραφή του concept από το ολοκαίνουργιου Pizza Mine είναι σαφής και μας αρέσει. Εδώ, εσύ κάνεις κουμάντο στην πίτσα σου είναι το σλόγκαν. 
Εμείς πάντως αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close