Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

So White Boutique Suites

Με γνώμονα τη διαφάνεια και τη φωτεινότητα.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Είναι το στολίδι της πολυτελούς διαμονής στην Αγία Νάπα και σε περιμένει για να σου χαρίσει αξέχαστες διακοπές. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το ‘So Nice Boutique Suites’, ενώ όταν το αντικρίσεις νομίζεις πως ζεις ένα όνειρο! Η κατάλευκη αισθητική του, το μεσογειακό γαλάζιο, το πράσινο που το περιστοιχίζει και ο ήλιος αποτελούν τα συστατικά που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη διάσταση. Πρόκειται για ένα 5* μπουτίκ ξενοδοχείο με μοναδικό σχεδιασμό και μοντέρνες διακοσμητικές ιδέες τις οποίες είχε επιμεληθεί το γραφείο της κ. Ελένης Πολυδώρου, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 50 κορυφαίους σχεδιαστές του κόσμου. Το όλο θέρετρο έχει εξαίσιο και εκλεπτυσμένο design και παραπέμπει σε λευκό νησιωτικό τοπίο. Διαθέτει 45 σουίτες τύπου bungalows οι οποίες αγκαλιάζουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια θεσπέσια, VIP διαμονή. Στο κέντρο του ξενοδοχείου, δίπλα από τους εντυπωσιακούς τροπικούς κήπους και τα ψηλά φοινικόδεντρα, δεσπόζει μια κατάλευκη, εξαίρετη σε σχεδιασμό πισίνα, με πλωτές ξαπλώστρες, έγχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό και μοναδικό ουράνιο φόντο. Το ‘Blu pool bar and restaurant’ θα σε ευχαριστήσει με το διεθνή μπουφέ του, το διπλανό ‘Nozomi’ επίσης, με γκουρμέ ασιατική κουζίνα και κάτω από αυτό θα συναντήσεις πολλές λιχουδιές από μεσογειακές γεύσεις. Πρόκειται για ένα καταφύγιο απόδρασης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ζευγάρια και εργένηδες.

ΔΙΑΜΟΝΗ
45 σουίτες τύπου bungalows.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Ιδιωτική πισίνα, jacuzzi, ντουζιέρα σπα, ελεγχόμενος έγχρωμος φωτισμός σε όλες τις σουίτες, δωρεάν wi-fi, internet, mini bar, σεσουάρ μαλλιών, παντόφλες, ρόμπες και πολυτελή καλλυντικά μπάνιου.

ΠΑΡΟΧΕΣ
1 μεγάλη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, 3 εστιατόρια, 3 bars και ζωντανή μουσική.

ΤΙΜΕΣ
Από €232 η σουίτα για δύο άτομα με πρόγευμα

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Να πας στο Waterworld Waterpark που βρίσκεται δίπλα σε απόσταση μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Ή να κάνεις watersports στη, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, παραλία Golden Beach, που ‘αγγίζει’ το ξενοδοχείο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close