Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Nissi Beach

Κλασική επιλογή που βρίσκεται, το ίδιο δυναμικά, για χρόνια τώρα στο προσκήνιο.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής. Όσα χρόνια και να περάσουν συνεχίζει να θεωρείται σημείο αναφοράς της Αγίας Νάπας. Είναι από τα λίγα προνομιούχα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Κύπρο που κτίστηκε πάνω σ’ ένα φυσικό κόλπο με βραχονησίδα. Από εδώ πήρε το όνομά του. Βρίσκεται τόσο κοντά στην ακτή όπου οι λουόμενοι μπορούν να κάνουν έναν περίπατο, να φτάσουν απέναντι και να δουν την παραλία και τους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου από άλλη οπτική γωνία. Σ’ αυτό το επιτυχημένο resort, λοιπόν, θα απολαύσεις ποιοτικό φαγητό και θα ψυχαγωγηθείς με τα οργανωμένα events του. Το εστιατόριο ‘Ambrosia’ διοργανώνει θεματικές γαστρονομικές βραδιές με ζωντανό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Η καλοκαιρινή ταβέρνα ‘Nissi’ προσφέρει εκλεπτυσμένες γεύσεις διεθνούς και παραδοσιακής κουζίνας και ολόφρεσκο ντόπιο ψάρι που αλιεύεται από τις ψαρόβαρκες της περιοχής. Η διαμονή εδώ έχει τη δική της ποικιλομορφία. Γι’ αυτό, αν επιθυμείς να την αράξεις ήρεμα και χαλαρά σε ένα πιο ‘σπιτικό’ χώρο, τα bungalows και suite bungalows κατά μήκος της παραλίας θα σε χορτάσουν με θέα και ανέσεις. Οι δραστήριοι και ατρόμητοι μπορούν να δοκιμάσουν έστω και ένα από τα πολλά θαλάσσια σπορ ή να παρακολουθήσουν μαθήματα καταδύσεων. Όσο για τους οικογενειάρχες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, το ξενοδοχείο διαθέτει οργανωμένο παιδότοπο όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και με εποπτεία.

ΔΙΑΜΟΝΗ
222 δωμάτια, 18 beach bungalows, 30 beach bungalows σουίτες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Βεράντα ή μπαλκόνι, κλιματισμός, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική TV, wi-fi internet connection, ραδιόφωνο, mini bar και εξοπλισμός παρασκευής καφέ και τσαγιού.

ΠΑΡΟΧΕΣ
2 εστιατόρια, 2 μπαρ, κιόσκι στην παραλία, εσωτερική και εξωτερική
πισίνα, health center, γήπεδα τένις, βόλεϊ, ποδοσφαίρου (μικρό), μπάσκετ, mini golf, water aerobics, μαθήματα καταδύσεων, θαλάσσια σπορ και kids club.

ΤΙΜΕΣ
Από €75 το άτομο με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Να επισκεφτείς το απέναντι νησάκι. Μοναδική εμπειρία τα ρηχά νερά με τη χρυσή άμμο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close