Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Adams Beach

Ένα ολοκληρωμένο resort πάνω σε μια χερσόνησο, δίπλα από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Αν και βρίσκεται στην αρχή της Λεωφόρου Νησί, μέσα δηλαδή στους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης, εντούτοις οι εγκαταστάσεις του καταφέρνουν να το απομονώνουν από τη φασαρία, χωρίς ωστόσο να το αποξενώνουν. Πρόκειται για ένα οργανωμένο και επιβλητικό resort πάνω σε μια δική του χερσόνησο, δίπλα σε μια από τις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της Αγίας Νάπας με χρυσή αμμουδιά. Όπου κι αν καθίσεις, βλέπεις θάλασσα. Η περιοχή που αιχμαλωτίζει, ωστόσο, την καρδιά είναι κοντά στην ταβέρνα ‘Vala’ -που σερβίρει κυπριακά και ελληνικά εδέσματα και φαγητά a la carte-, γιατί δίπλα της βρίσκεται ένας μικροσκοπικός ολόχρυσος κολπίσκος που μοιάζει με ιδιωτική παραλία. Το όλο σκηνικό είναι γραφικό και νησιωτικό και τονίζεται ακόμα πιο πολύ με τους καταπράσινους, εξωτικούς κήπους, την ακανόνιστη τεράστια πισίνα του και το μικρό φιλικό waterpark που κατασκευάστηκε ειδικά για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους. Γύρω προεκτείνονται τα φιλόξενα bungalows και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως τα δωμάτια, τα conference centers, το ‘Olympic Health Club & Spa’, τα εστιατόρια και η παραδοσιακή αγγλική μπιραρία ‘Victory Pub’. Επιβλητική προσθήκη στην οροφή του ξενοδοχείου, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο ‘Glasshouse’ με εκλεπτυσμένη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα, πολύ λογικές τιμές και πανοραμική θέα των κόλπων Nissi Bay και Μακρόνησου. Οι προεκτάσεις συνεχίζονται με τις 80 καινούργιες deluxe σουίτες στην καινούργια πτέρυγα, Deluxe Wing, που στεγάζει και το νέο ‘Sushi Bar’.

ΔΙΑΜΟΝΗ
153 standard δωμάτια, 88 superior δωμάτια, 2 δωμάτια αναπήρων, 16 οικογενειακά δωμάτια, 7 οικογενειακές σουίτες, 30 διάφορες άλλες σουίτες και 80 καινούργιες deluxe σουίτες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Σύστημα κλιματισμού, δορυφορική και TV με βίντεο-παιχνίδια, mini bar, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και wireless internet.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Θαλάσσια σπορ, τεράστιοι κήποι, waterpark, lazy river, kids club, καφέ, ταβέρνα, 3 εστιατόρια, 2 bars, 1 pub, 3 εξωτερικές πισίνες, 1 παιδική πισίνα, 1 εσωτερική πισίνα, jacuzzi, γήπεδο τένις, beach volley, health club and beauty salon, εκκλησάκι, κομμωτήριο, αλλαγή ξένου συναλλάγματος, υπηρεσία καθαριστηρίου, πλυντηρίου και ενοικιάσεως αυτοκινήτων, κατάστημα σουβενίρ, ανθοπωλείο, κοσμηματοπωλείο, θεματικές βραδιές και διάφορες δραστηριότητες.

ΤΙΜΕΣ
Από €170 το δωμάτιο, για δύο άτομα με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Επίσκεψη στο εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας και τις σπηλιές.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close