Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Elysium

Σε ταξιδεύει στη χλιδή της εποχής των ιπποτών.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Αυτό το επιβλητικό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα βασιλικού ρυθμού, που θυμίζει πιο πολύ βυζαντινό μοναστήρι, κτίστηκε δίπλα ακριβώς από τον αρχαιολογικό χώρο των Τάφων των Βασιλέων, σε μια περιοχή που σε ταξιδεύει όχι μόνο νοερά αλλά και κυριολεκτικά σε άλλη εποχή. Το ‘Elysium’ λοιπόν ταυτίζεται απόλυτα με το όλο περιβάλλον του. Οι αριστοκρατικοί κήποι του δένουν άψογα με την αρχιτεκτονική τού ξενοδοχείου και την αμφιθεατρική πισίνα του -μία εκτεταμένη υδάτινη περιοχή με εγκαταστάσεις υδρομασάζ και πληθώρα χώρων για ηλιοθεραπεία. Η περιστύλια εσωτερική πισίνα του είναι πιστό αντίγραφο Ρωμαϊκών Λουτρών και το υπέροχο ‘Opium Health Spa’, με καλλυντικά Espa, αντικατοπτρίζει όλη την υπεροχή του. Γι’ αυτό επάξια συγκαταλέγεται στα Great Hotels of the World. Αν είσαι λάτρης της αρχοντιάς, της οικογενειακής ζεστασιάς και απομόνωσης, τότε οι βασιλικές επαύλεις με ιδιωτικό κήπο είναι ιδανικές. Αν είσαι fan του καλού φαγητού θα ευφρανθείς χωρίς ενδοιασμούς στο κορυφαίο και φινετσάτο ‘Ristorante Bacco’, που διαθέτει δική του κάβα. Αποτελεί μάλιστα μέρος της ιδιωτικής αλυσίδας εστιατορίων που μπορείς να συναντήσεις στην Τοσκάνη, τη Σαμάρα, το Abu Dhabi και το Βερολίνο. Αν αγαπάς τη μεσογειακή και κυπριακή κουζίνα οδηγήσου στο ‘Mediterraneo’, έναν open air χώρο με παραδοσιακά έπιπλα. Στο ‘O Shin Restaurant’ θα απολαύσεις εκλεπτυσμένη, δημιουργική ιαπωνική κουζίνα, ενώ στο ‘Brasserie Messina’ ελαφριά πιάτα τυπικού, ποιοτικού brasserie. Το όλο σκηνικό τονίζεται γραφικά από το εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής.

ΔΙΑΜΟΝΗ
250 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων: 1 Βασιλικής σουίτας, τη σουίτα Βασιλίσσης Βερενίκης, τη σουίτα Άρτεμις, τη σουίτα Θάλεια, 12 οικογενειακές σουίτες, 12 Βασιλικές επαύλεις με πισίνα, 6 Βασιλικά στούντιο, 23 μεζονέτες (5 από αυτές είναι ειδικά διαμορφωμένες για οικογένειες).

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Μπαλκόνι ή βεράντα, δορυφορική TV, σεσουάρ μαλλιών, mini bar, χρηματοκιβώτιο, αυτόματος κλιματισμός, ρόμπες μπάνιου, εξοπλισμός παρασκευής καφέ.

ΠΑΡΟΧΕΣ
5 εστιατόρια, 3 μπαρ, παιδικές εγκαταστάσεις, 2 εξωτερικές πισίνες η μία με υδρομασάζ, μία βιβλιοθήκη, 2 γήπεδα αντισφαίρισης, αμφιθέατρο με θέα τη θάλασσα, εξωκλήσι, κέντρο spa, κομμωτήριο, γυμναστήριο.

ΤΙΜΕΣ
Από €180 το δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Έναν περίπατο μέχρι τους αρχαίους Τάφους των Βασιλέων.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close