Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Golden Bay

Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο, για μικρούς και μεγάλους με εκλεκτά γούστα.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Στη ‘χρυσή’ αμμώδη παραλία του δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας θα βρεις ένα από τα πιο αξιόλογα 5* ξενοδοχεία του νησιού. Το ‘Lordos Golden Hotel’ έχει πολλά να σου προσφέρει. Οι περιποιημένοι κήποι του με τη lagoon πισίνα, ο εκσυγχρονισμός και η διαχρονική πολυτέλεια είναι τα συστατικά που συνοψίζουν την εικόνα του. Διακατέχεται από μοντέρνο μινιμαλισμό δομημένο με καθαρές φόρμες που τονίζονται από ζεστά, έντονα χρώματα, πινελιές από avant-garde επίπλωση και αξεσουάρ. Η διαμονή σου αποκτά ποικιλομορφία, αφού υπάρχουν διάφοροι τύποι δωματίων. Μερικά έχουν μοντέρνα επίπλωση, άλλα ανάλαφρη νεοκλασική, οι σουίτες φέρουν έντονα τη σφραγίδα της πολυτέλειας, ενώ οι mini σουίτες του πρώτου ορόφου έχουν αποκτήσει, μετά την ανακαίνιση, jacuzzi spa έξω στις βεράντες. Οι γαστρονομικές επιλογές των φανατικών της εκλεκτής κουζίνας είναι απεριόριστες και πολύ ποιοτικές. Διότι το αριστοκρατικό εστιατόριο ‘Les Etoiles’ θα σε ‘καλοπιάσει’ με υψηλή κουζίνα, το ‘Yacht Club Restaurant’ με ελαφρύ φαγητό στον ξύλινο εξώστη του με θέα τη Λάρνακα και το ‘Thalassa Restaurant’ με λαχταριστό μπουφέ. Όσο για το γραφικότατο ‘Ουζερί’ θα σε σαγηνέψει με τον παραδοσιακό μεζέ του και το αγροτικό περιβάλλον του, δίπλα στο βυζαντινό εκκλησάκι. Απόλαυσε το ποτό σου στο ανακαινισμένο, μοντέρνο και αναπαυτικό ‘Cocktail Lounge and Bar’ ή στην παραδοσιακή αγγλική ‘Shakespeare Pub’. Για ηλιοθεραπεία και κολύμπι με φαγητό… η απάντηση βρίσκεται στη lagoon πισίνα του και το ‘Pool bar’, που σερβίρει λαχταριστά cocktails, δροσιστικά ποτά και νόστιμα light snacks.

ΔΙΑΝΟΜΗ
168 δωμάτια, 18 mini σουίτες, 6 grand σουίτες, 1 προεδρική σουίτα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Ξεχωριστό σύστημα κλιματισμού, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική TV, τηλέφωνο και στο μπάνιο και σεσουάρ μαλλιών, internet, συσκευή και παροχές παρασκευής καφέ και τσαγιού, ρόμπες και παντόφλες μπάνιου.

ΠΑΡΟΧΕΣ
4 εστιατόρια, 3 μπαρ, κομμωτήριο, souvenir shop, 1 εξωτερική πισίνα, 1 για παιδιά, 1 θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, γήπεδα τένις, επιτραπέζιο τένις, γυμναστήριο, steam bath, 1 σάουνα, δωμάτιο για μασάζ, δωμάτιο με ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπιλιάρδο, παιχνιδότοπος με πρόγραμμα από ειδικευμένες συνοδούς για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο, water sports και αίθουσες συνεδριάσεων.

ΤΙΜΕΣ
Από €135 το διπλό δωμάτιο με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Να εκτονωθείς στο leisure club και το γυμναστήριο, να παίξεις τένις, να αναζωογονηθείς με jacuzzi, σάουνα, steam bath, με διάφορες θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας που προσφέρει το beauty studio.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close