Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Londa

Μινιμάλ αισθητική ποιότητας.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Η εξαιρετική τοποθεσία, το υψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης και ο μοναδικός διάκοσμος συνθέτουν ένα ξεχωριστό περιβάλλον που κατατάσσει το ‘Londa’ ως βασικό lifestyle χώρο, όχι μόνο της Λεμεσού αλλά ολόκληρου του νησιού. Βραβεύτηκε διαδοχικά από τα World Travel Awards το 2008, 2009 και 2010 ως το Mediterranean’s Leading Boutique Hotel. Παρόλο που έχει μινιμάλ διάκοσμο, εντούτοις προσδίδει μία ιδιαίτερη αρχοντιά γιατί το λευκό και οι καθαρές γραμμές, αποτελούν στοιχεία που κτίζουν ένα αριστοκρατικό περιβάλλον, δημιουργούν φωτεινότητα, προκαλούν ξεκούραση και τονίζονται ακόμα περισσότερο από τις ιδέες των Ιταλών αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών επίπλωσης, Caruzzo Rancati Architects, που έχουν κάνει αισθητικά θαύματα. Το φωτεινό lobby ‘φλερτάρει’ με το μεσογειακό γαλάζιο, την πισίνα και το ξύλινο κατάστρωμα που γίνεται σχεδόν ένα με τη θάλασσα. Δίπλα του βρίσκεται το εστιατόριο ‘Caprice at Londa’, υποψήφιο αρκετές φορές στα Check In Eating Awards. Σερβίρει εκλεκτική δημιουργική μεσογειακή κουζίνα και τις πιο σικάτες, value for money επιλογές ξενοδοχειακής γαστρονομίας. Στο ‘Caprice Lounge Bar’ και το ‘Pool Bar’ θα απολαύσεις δροσιστικά, ευφάνταστα κοκτέιλ. Όσο για τη διαμονή σου, θα σου μείνει αξέχαστη στα υπέροχα, σύγχρονα δωμάτια. Η κυριαρχία του λευκού είναι και εδώ έντονη. Υπάρχουν, ωστόσο, διακριτικές πινελιές από ζωηρά χρώματα και επώνυμα φωτιστικά Mauro Fabbro. Τα κρεβάτια φέρουν ανατομικά στρώματα και μαξιλάρια τα οποία έχουν διακοσμηθεί με λεπτομέρειες κυπριακής δαντέλας. Το όλο ambience σε ταξιδεύει σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, που ταλαντεύεται ανάμεσα στο διεθνές, οικείο, και σύγχρονο στοιχείο και σε προσγειώνει ομαλά στην κυπριακή Γη.

ΔΙΑΜΟΝΗ
68 δωμάτια, 27 superior δωμάτια, 12 deluxe δωμάτια, 24 σουίτες, 2 executive σουίτες, 1 elite σουίτα και 1 προεδρική σουίτα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Σύνδεση internet, δορυφορική TV, CD player, μηχανή nespresso, mini bar, κλιματισμός, χρηματοκιβώτιο, μπάνιο, πολυτελή είδη προσωπικής υγιεινής Molton Brown και σεσουάρ μαλλιών.

ΠΑΡΟΧΕΣ
‘Caprice lounge bar’, εστιατόριο ‘Caprice’, pool μπαρ, 1 αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ‘Health & Fitness Center’, γυμναστήριο, spa με σάουνα, steam bath.

ΤΙΜΕΣ
Από €190 το δωμάτιο για δύο άτομα με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Τουλάχιστον μία κούρα ομορφιάς και ευεξίας στο ‘Health & Fitness Center’ και το ‘Spa’ του.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close