Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2018
Το μεγαλύτερο event γευσιγνωσίας μπύρας στην Κύπρο έρχεται και πάλι κοντά μας. Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Moondog's Bar & Grill στην Μυκηνών 7 στην Λευκωσία διοργανώνει το International Beer Tasting (OctoberTest). Για άλλη μια χρονιά ο μαγικός κόσμος της μπύρας ξεδιπλώνεται μπροστά μας.
Περισσότερες από 220 διαφορετικές μπύρες από 20 χώρες (η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποικιλία που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ στη χώρα μας) εκ των οποίων αρκετές έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε συνδυασμό με περισσότερα από 20 διαφορετικά draught υπόσχονται αξέχαστες γευσιγνωστικές εμπειρίες.
Το Moondog's Bar & Grill τα τελευταία 5 χρόνια μέσα από την αγάπη του για την μπύρα κατάφερε να μας ανοίξει τις πόρτες σ' αυτό το μαγικό κόσμο, να μας εκπαιδεύσει και να μας συστήσει σε γεύσεις που δεν γνωρίζαμε.
Νερό, εκλεκτές βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μοναδικές ποικιλίες και είδη του «θαυματουργού» λυκίσκου, μαγιές, γεύσεις και αρώματα, πρώτες ύλες είναι τα συστατικά που σε ταξιδεύουν μέσο ενός ποτηριού μπύρας.
Φέτος το International Beer Tasting (OctoberTest) κλείνει 5 χρόνια και το Moondog's και για να τιμήσει αυτήν την τριήμερη γιορτή, φέρνει κοντά μας και κάτι περισσότερο από μπύρες. Για πρώτη φορά στην Κύπρο έρχεται η «μπάντα της μπύρας», οι μοναδικοί Belgian Dixie Kings που για τρεις μέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να τους απολαύσουμε ζωντανά.
Και φαγητό
Σε ένα ιδικά διαμορφωμένο χώρο για BBQ, θα διατίθεται φαγητό προς πώληση.
Έτσι μια ήδη πετυχημένη γιορτή της μπύρας που πέρσι συγκέντρωσε περισσότερους από 3000 επισκέπτες από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό εξελίσσεται ακόμη περισσότερο.
#OctoberTest
Από την Τρίτη 9/10/2018 μέχρι την Πέμπτη 11/10/2018. Από τις 6:00 το απόγευμα ως και τα μεσάνυχτα, οι λάτρεις της μπύρας θα γεμίζουν ξανά και ξανά το ποτήρι τους δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, ψηφίζοντας την αγαπημένη τους στους ζωντανούς ήχους των Belgian Dixie Kings!
Και φέτος μας περιμένουν 3 ξεχωριστά και απολαυστικά βράδια μπύρας αλλά γεμάτα υπευθυνότητα όπως πρέπει να παρουσιάζουμε κατά την απόλαυση της.
Τιμή εισόδου: €20
T: 7000 6300
-
Moondog’s Bar & Grill
09 Οκτωβρίου - 11 Οκτωβρίου 2018
Σχετικά

Έρχονται δύο μοναδικά wine masterclasses για το κυπριακό κρασί στο Winecore
Το κρασί γίνεται εμπειρία, και εσύ ο πρωταγωνιστής

Γνωστό street food μαγαζί της Λεμεσού κλείνει και επιστρέφει αλλαγμένο
Ετοιμάζεται να μας φέρει μία ολοκαίνουργια γαστρονομική περιπέτεια που είναι φρέσκια, τολμηρή και εντελώς απροσδόκητη

Η δημοφιλής ελληνική αλυσίδα με τα κουλούρια Θεσσαλονίκης, προσγειώνεται στη Βυζαντίου
Νέο κατάστημα για το γευστικό franchise της Ελλάδας που κατακτά και την Κύπρο

Καλοκαιρινά ραντεβού στην καρδιά του Πρωταρά, με καλό φαγητό, κοκτέιλ και μουσική
Premium εμπειρία για εκλεκτικούς επισκέπτες

Cocktail και φαγητό με θέα ζηλευτή, σε ένα από τα ομορφότερα rooftop του νησιού
Τα απογεύματα φέτος στο Nubila θα είναι πιο γοητευτικά από ποτέ

Λίγο ιστορία, πολυτέλεια και γαστρονομία
Ένα event που είναι ό,τι πιο εκλεκτό μπορούμε να φανταστούμε

«Entertainment Under The Stars»: Μαγικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια στο Anaïs
Με μουσική, εκθαμβωτικά χορευτικά σόου, εντυπωσιακές επιδείξεις φωτιάς και πυροτεχνήματα!

Limanaki Seafood Restaurant: Μας υποδέχεται ξανά με γεύσεις που μιλούν τη γλώσσα της θάλασσας
Έξοδος κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, με φόντο τον ήχο της θάλασσας και την υπογραφή της αυθεντικής γεύσης

Το M Fusion επιστρέφει και οι βραδιές μας αποκτούν ξανά χαρακτήρα, γεύση και ρυθμό
Tο πολυβραβευμένο εστιατόριο, ανοίγει ξανά την ειδυλλιακή του βεράντα

Την Κυριακή του Πάσχα στο Columbia Steak House θα στηθεί το πιο γιορτινό Carvery Buffet της πόλης
Το Πάσχα τρώμε… στο Columbia Steak House στη Λεμεσό, το οποίο μας στρώνει το τραπέζι

Πασχαλινό τραπέζι με ασφάλεια και υγεία: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή γιορτή, προσέχοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

To viral γλυκό για το οποίο περιμένουν ώρες στην ουρά
Υπάρχει ένα γλυκό, για το οποίο οι άνθρωποι στήνονται στις ουρές και περιμένουν με τις ώρες, προκειμένου να το δοκιμάσουν...