Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Olympic Lagoon Resort

Μια όαση δροσιάς και πολυτέλειας σ’ ένα διαφορετικό κόσμο.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο ‘Olympic Lagoon Resort’ στην Αγία Νάπα σε περιμένει για να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο προσφέρει 5 διαφορετικούς τύπους δωματίων για όλα τα γούστα, 7 θεματικές πισίνες, απέραντους κήπους και αθλητικές διευκολύνσεις. Στο πλαίσιο του all inclusive, το ξενοδοχείο διαθέτει μια απαράμιλλη ποικιλία εστιατορίων και μπαρ, διατηρώντας παράλληλα την άνεση της οικογένειας και της ιδιωτικής ζωής των ενηλίκων. Τα ειδικά ψυχαγωγικά προγράμματα από επαγγελματίες ψυχαγωγούς παρακινούν μεγάλους, έφηβους αλλά και παιδιά σε διασκεδαστικές δραστηριότητες παρέα με το μεσογειακό ήλιο, τη θάλασσα ή κάτω από τον έναστρο ουρανό. Χάρη στη διάταξή του σε μια ευρύτατη περιοχή, το ‘Olympic Lagoon Resort’ είναι σε θέση να εξασφαλίσει ηρεμία και άνεση για τους ενήλικες προσφέροντας επιλογές διαμονής που έχουν σχεδιαστεί για να εκπέμπουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Ακριβώς όπως τα 26 νέα superior δωμάτια στην καινούργια πτέρυγα με το όνομα ‘The Fisherman’s Village’ ή τα 19 superior δωμάτια στο γειτονικό παραθαλάσσιο ‘Olympic Bay’.

ΔΙΑΜΟΝΗ
189 standard δωμάτια, 40 junior σουίτες, 30 garden bungalows, 2 executive σουίτες και 26 Fisherman’s Village δωμάτια.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Σύστημα κλιματισμού, δορυφορική και pay TV, ραδιόφωνο, εξοπλισμός παρασκευής καφέ με επιπρόσθετη χρέωση, mini bar, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο. Το ‘Olympic Bay’ διαθέτει δορυφορική τηλεόραση plasma 32΄΄, DVD και CD player, δωρεάν internet, πολυτελή μπάνια με jacuzzi και κομψά αξεσουάρ μπάνιου.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Πακέτο all inclusive, μεγάλοι τροπικοί κήποι, 7 θεματικές πισίνες, 5 θεματικά εστιατόρια, 4 μπαρ, 1 lobby, terrace, 2 κέντρα ψυχαγωγίας για το βράδυ, μεγάλο Spa & Health Club συμπεριλαμβανομένου του κομμωτηρίου και του γυμναστηρίου, παιδικό club (3-12 ετών), εφηβικό club (13-17 ετών), πισίνα και δωμάτια για ενήλικες μόνο, lazy River, tennis courts, basketball court, beach volley, pool volley, εσωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, πειρατικό πλοίο.

ΤΙΜΕΣ
Από €60 το άτομο (all inclusive).

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης και να επισκεφτείς τις κατακόμβες στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Θέκλας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close