Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα αυθεντικό boutique hotel ανοίγει στη Λεμεσό

Θα διαθέτει μόλις 12 δωμάτια και θα προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019

Η γοητεία και η φινέτσα των παλιών αρχοντικών, με την περίτεχνη αρχιτεκτονική του περασμένου αιώνα, τις εσωτερικές αυλές και τις  σκαλιστές ξύλινες βαριές εξώπορτες αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του πρώτου Heart Hotel στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της παλιάς πόλης της Λεμεσού. 

Αυτό το παλιό αρχοντικό της περιοχής της Αγίας Τριάδας θα μεταμορφωθεί σε ένα κουκλίστικο boutique hotel όπως βλέπεις στη φωτογραφία κάτω 



Η Άντρια και ο Στυλιανός Λάμπρου αγαπούν ιδιαίτερα τα κλασικά κτήρια του περασμένου αιώνα και κυρίως τα εντυπωσιακά αρχοντικά σπίτια που συναντούμε τόσο στη Λεμεσό και Λευκωσία όσο και στο εξωτερικό. Αυτά τα αφημένα αρχοντικά σπίτια στο έλεος του χρόνου αποφάσισαν τα δύο αδέλφια να τους δώσουν μία «δεύτερη ευκαιρία», να τα ανακατασκευάσουν και να τα μετατρέψουν σε μοντέρνα boutique ξενοδοχεία με vintage και ρετρό αισθητική. 

Οι δύο πιο πάνω φωτογραφίες παρουσιάζουν την κατάσταση του χώρου όπως ακριβώς είναι σήμερα. Πιο κάτω θα δεις πως θα μεταμορφωθεί το 2020 σε Heart Hotel 



Το πρώτο Heart Hotel έχει ήδη σχεδιαστεί, έχει αγοραστεί ένα ερειπωμένο παλιό αρχοντικό στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην παλιά πόλη της Λεμεσού ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίας ανακατασκευής του. Στόχος είναι η δημιουργία ενός vintage ξενοδοχείου που θα παντρεύει στοιχεία της κυπριακής αρχιτεκτονικής με πιο σύγχρονες πινελιές που θα προσφέρει στον επισκέπτη μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, με εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές ρυθμίσεις στον χώρο. 



Μοναδική εμπειρία διαμονής από το 2020 
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που θα φέρει στο κέντρο της πόλης ένα αέρα ανανέωσης και θα βάλει τη Λεμεσό στον χάρτη των εναλλακτικών χώρων διαμονής. Το πρώτο Heart Hotel αναμένεται να λειτουργήσει το 2020 ενώ στα σκαριά βρίσκεται ήδη και ένα δεύτερο στην Αθήνα, στην περιοχή του Θησείου στην οδό Ηρακλείδων. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα διαθέτει 17 δωμάτια και θα έχει θέα την Ακρόπολη. 



Πέραν των Heart Hotels με το πρώτο να λειτουργεί στη Λεμεσό το 2020 και το δεύτερο σύντομα στην Αθήνα προγραμματίζονται άλλα 3 νέα boutique hotels στην παλιά πόλη της Λεμεσού.
 
Αρχιτέκτονας των ξενοδοχείων είναι ο Γιάννος Αναστασίου ενώ το interior και το 3D visualization πραγματοποιεί η εταιρεία των Exposi3D. 

Developed by Exponential Property Group www.exponentialproperty.com 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close