Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ίσως το πιο όμορφο (all day) spot για να δεις το ηλιοβασίλεμα

Εδώ να πας το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2019

Το Sea Caves seaside στην Πέγεια της επαρχίας Πάφου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια μέρη της Κύπρου. Η θαυμάσια θέα στη θάλασσα, το μεσογειακό ύφος της περιοχής, οι θαλασσινές σπηλιές που βρίσκονται εκείς δημιουργούν ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς, που ενθουσιάζει. 

Ειδικά, το καλοκαίρι το Sea Caves Lounge Bar - Cafe & Restaurant είναι το ιδανικό μέρος όπου μπορείς να περάσεις όλη την ημέρα εκεί, στο μπαρ, στο lounge bar/cafe ή στο εστιατόριο του.

Θα πας λοιπόν από νωρίς το πρωί για να απολαύσεις τον ήλιο και τη θέα στη θάλασσα μαζί με ένα από τα μοναδικά κοκτέιλ του Sea Caves Bar που ετοιμάζει με μαεστρία  ο μπάρμαν. Αργότερα, θα πιεις τον καφέ, το χυμό ή το milkshake σου, στο Sea Caves Lounge Café επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία απόροφήματα, ενώ το μεσημέρι θα απολαύσεις το γεύμα σου μπροστά στην υπέροχη θέα της θάλασσας. Και σαν ο ήλιος αρχίσει να "σβήνει" σιγά σιγά, εσύ θα θαυμάζεις τη μαγεία τη φύσης. Το βράδυ το εστιατόριο σε περιμένει με μεσογειακή και τοπκή κουζίνα, φτιαγμένη με φρέσκα υλικά. 

Η απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close