Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πρωταρά: 3 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το ΣΚ!

Σινεμά κάτω από τα αστέρια!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2019

Τα ασχημογλυκούλια

Πολύ καιρό πριν, οι κούκλες δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά. Από που όμως προέρχονται οι κούκλες; Κάπου υπάρχει μια μαγευτική γη όπου ζουν όλες οι κούκλες. Όμως, μέχρι σήμερα καμία από όσες φτάνουν στα παιδιά δεν προέρχεται από την Ασχημούπολη. Αυτές οι κούκλες είναι ευχάριστα αδαείς για τις ιδιαιτερότητές τους με μια ευτυχή άγνοια για τη ζωή έξω από την πόλη τους, που είναι γεμάτη κέφι.

Σάββατο 3 Αυγούστου, 20.00, Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς

 

The Lion King 

Η κλασική ταινία της Disney από το 1994 (υπήρξε η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις παγκοσμίως τη χρονιά εκείνη), ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μία CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο 'Βασιλιάς των Λιονταριών' σε σκηνοθεσία του Jon Favreau ('Iron Man'), ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν. Στο remake του 'The Lion King' τις φωνές τους δανείζουν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ στους αγαπημένους μας χαρακτήρες: η Beyonce είναι η Nala, ο Donald Glover ο Simba, ο James Earl Jones είναι ο Mufasa, ο Seth Rogan είναι ο Pumbaa και ο Chiwetel Ejiofor ο (κακός) Scar. Ο σπουδαίος συνθέτης και βραβευμένος με Όσκαρ Hans Zimmer υπογράφει και αυτή τη φορά τη μουσική. 

Σάββατο 3 Αυγούστου, 22.00, Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς

 

Bohemian Rhapsody

To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Freddie Mercury. O Mercury αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

Σάββατο 4 Αυγούστου, 21.00, Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close