Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Πέντε τέλεια μπαράκια για έξοδο τις γιορτές

Μερικά μπαράκια στο νησί μυρίζουν περισσότερο Χριστούγεννα από τα άλλα, και εμείς σε στέλνουμε εκεί.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2019

Μερικά μπαράκια στο νησί μυρίζουν περισσότερο Χριστούγεννα από τα άλλα, και εμείς σε στέλνουμε εκεί.

Σε μέρη με άπειρα λαμπάκια, χαρούμενη μουσική και ατμόσφαιρα, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και όση ακριβώς χρυσόσκονη απαιτείται την περίοδο αυτή.

Bordello Bar Limassol
Πάντα είναι μια καλή ιδέα να επισκεφτείς το Bordello, αλλά τώρα τις γιορτές, που το κέφι χτυπάει κόκκινο, το πανέμορφο και στυλάτο μπαρ του κέντρου είναι το απόλυτο hot spot. Μοναδική διακόσμηση, σούπερ κεφάτες μουσικές, ωραίο mood, καλοφτιαγμένα πιάτα (από sushi και σαλάτες, μέχρι και platters) και συγκλονιστικά κοκτέιλ!
(99341341) Aρχ. Κυπριανού 6, Λεμεσός.


Joy Downtown

Το ντιζαινάτο μαγαζί που βρίσκεται σε μια προνομιούχα στοά, αυτήν του Q City Centre στη Λάρνακα, από τότε που άνοιξε έχει τραβήξει την προσοχή και προκαλεί τις εντυπώσεις, με τις μουσικές επιλογές, τα ποτά και τα πιάτα του. Πόσω μάλλον, τώρα που έβαλε τα γιορτινά του, και σε περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για να σε διασκεδάσει. 
(70 003045) Q City Centre, Λάρνακα.

The Jolly Joker
Eίναι εντυπωσιακό... τόσο που θα κλέψει από την αρχή όλη σου την προσοχή. Στο Jolly Joker θα καθίσεις στο μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο του χώρου (και θυμίζει κάτι από Παρίσι και Νέα Υόρκη) για cocktail, ή σε έναν από τους καναπέδες και τα τραπέζια του για να απολαύσεις κάτι από το μοναδικό (μεσογειακό) μενού του, που έχει την υπογραφή του διακεκριμένου executive chef του εστιατορίου Sense (Michelin Plate στον οδηγό Michelin) του ξενοδοχείου Athens Was, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και του ταλαντούχου συνεργάτη του Δημήτρη Δημητριάδη.
(22777774) Στασικράτους 26, Λευκωσία.

Joel Larnaca
Προφανώς και θα έμπαινε στη λίστα μας. Αν δεν έμπαινε σε αυτό το κείμενο το μπαρ που σε επνέει για γιορτινή έξοδο, τότε ποιο; Στο Joel, λοιπόν, με την απίστευτη διακόσμηση, τα φωτιστικά, τα φυτά και την γκράντε ατμόσφαιρα, πίνουμε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και ξεφαντώνουμε σε ένα από τα πολλά και διαφορετικά του event. Και νιώθουμε λιγάκι πιο glamorous απ’ ό,τι είμαστε, επειδή όλοι μας αξίζουμε λίγη από τη λάμψη του!
(99767076) Ερμού 106-108, Στοά Κίζη, Λάρνακα. 

Frankie’s Social
Μοναδικός χώρος με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και ξεχωριστή διακόσμηση, η οποία μάλιστα αντλεί την έμπνεσή της από τις μουσικές και την εποχή του Φρανκ Σινάτρα. Το Frankie’s προσφέρεται για βραδιές με εκλεκτά κρασιά, signature cocktails, φαγητό και μουσική, που θα σε ανεβάσει και θα σε διασκεδάσει.
(25354101) Λεωφόρος Μακαρίου Γ' 22.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close