Διαγωνισμοί

Αυτοί κέρδισαν προσκλήσεις για "Το παράδειγμα του δόκτορα Κόρτσακ"

3 τυχεροί κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2020

Το Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ ανεβάζει "Το παράδειγμα του δόκτορα Κόρτσακ"  του Ντέιβιντ Γκρεγκ σε πρώτη παγκύπρια, σε σκηνοθεσία Γιάννης Καραούλης.

Αν δεν ήσασταν εσείς, δόκτωρ Κόρτσακ, και το Σπίτι, δεν θα μάθαινα ποτέ ότι υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι στον κόσμο. Ότι μπορώ να λέω την αλήθεια. Ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Αλλά τώρα το ξέρω.

Τελευταίες μέρες στο ορφανοτροφείο του γιατρού και παιδαγωγού Γιάνους Κόρτσακ στο γκέτο της Βαρσοβίας, το 1942. Λίγο πριν την αποστολή των παιδιών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Τρεμπλίνκα, ένα καινούργιο μέλος, ο Άτζιο, ένα αγόρι μεγαλωμένο στους δρόμους, θα κάνει τον Κόρτσακ να αναρωτηθεί τι νόημα έχουν όσα δίδαξε στα «παιδιά του». 

Ο Σκοτσέζος συγγραφέας Ντέιβιντ Γκρεγκ εξετάζει την αξία της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας σε έναν κόσμο όπου κάθε ανθρώπινη ιδιότητα μοιάζει να χάνεται. Η παράσταση αναδεικνύει με ευαισθησία τους δεσμούς αγάπης και αλληλοσεβασμού ανάμεσα στον «γερο-δόκτορα» και τους «μικρούς ανθρώπους», όπως ο Κόρτσακ αποκαλούσε τα παιδιά. Μια ωδή στην ανθρωπιά, στο μεγαλείο της προσφοράς και στην ανεξάντλητη δύναμη της αγάπης.

Το Check in Cyprus δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να δουν την παράσταση με την παρέα τους: 

Μετά από κλήρωση οι 3 νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση είναι: 

ΕΡΜΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΓΓΟΣ
ΚΟΥΛΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ταμείο του Θεάτρου ΘΟΚ για να κρατήσουν τη θέση τους, για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ.

Πληροφορίες/Εισιτήρια: Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717, www.thoc.org.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close