Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η Πάφος ετοιμάζεται για το Καρναβάλι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αναλυτικό πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Παφίτικου Καρναβαλιού», θα υπάρξουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

- Είσοδος Βασιλιά Καρνάβαλου, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Λόγω της Εισόδου στην πόλη, του «Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού», την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 05.00 μ.μ. μέχρι τις 06.00 μ.μ., η κυκλοφοριακή κίνηση θα είναι δυνατή πριν το ύψος της 1ης Απριλίου (παρά τη CYTA), κλειστή θα είναι και η Γρηγόρη Αυξεντίου (ύψος της εισόδου της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης). Η Ευαγόρα Παλληκαρίδη στο ύψος της Πλατείας Κέννετυ θα είναι κλειστή την ώρα της διέλευσης της πομπής (06.00 μ.μ.).

- Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Η κυκλοφοριακή κίνηση κατά την Αποκριάτικη Παρέλαση, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, από τη 01.00 μ.μ. μέχρι τις 06.00 μ.μ., δεν θα είναι δυνατή στους πιο κάτω δρόμους:

Λεωφόρος Ποσειδώνος (από το ύψος του Ξενοδοχείου “AMPHORA”), Ιάσωνος (από τη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου).
Διονύσου, Αρτέμιδος, Αλκμήνης (από τη διασταύρωση με την οδό Λήδας), Αποστόλου Παύλου (από τη διασταύρωση της οδού Λήδας) και από το ύψος του Δημοτικού Περιπτέρου προς καφετέρια «Λιμάνι».

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τους εν λόγω δρόμους και να χρησιμοποιούν άλλες κατευθύνσεις για τον προορισμό τους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Tο «Παφίτικο Καρναβάλι», που αρχίζει την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, με την πανηγυρική είσοδο στην πόλη, του Βασιλιά Καρνάβαλου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με τη Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων.

Οι εκδηλώσεις αναλυτικά είναι:

Είσοδος Βασιλιά και Βασίλισσας Καρναβαλιού- (6.00μ.μ.) με Συναυλία από τον Tony Σφήνο - Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου –(7.00μ.μ.)

Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις
6.00μ.μ., στη Λεωφόρο Γ. Διγενή θα γίνει η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού με θέμα: « Καρναβάλι σε Ρυθμούς Κούβας », με τη συνοδεία της Σχολής Χορού Dance With Me Χριστίνας Καμπανέλα, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και των Μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου, η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Kennedy. Βασιλιάς ο Ιάκωβος Χατζηβασίλης και Βασίλισσα η Αριλένα Κωνσταντίνου.
Ακολούθως, γύρω στις 7.00μ.μ., θα αρχίσει η Μεγάλη Συναυλία του Tonis Sfinos και της δεκαμελούς Ορχήστρας του. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα προσφέρεται ζιβανία, από την εταιρεία Cosmos Trading Ltd και τη Zivana ΛΟΕΛ.

Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση - Σάββατο 29 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.
Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 3.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο, η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζαχαρία Ευαγγέλου, θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.
Την Παρέλαση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Μιχάλης Σοφοκλέους και Ξένια Κωνσταντινίδου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close