Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πρώτες εντυπωσιακές εικόνες από το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Κύπρου

Το Atlantica Mare Village Paphos είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2020

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο, Atlantica Mare Village, βρίσκεται στην Πάφο και συγκεκριμένα κρυμμένο ανάμεσα σε καταπράσινες φυτείες μπανανών, οκτώ χιλιόμετρα από την τουριστική Πάφο και αναμένεται να λειτουργήσει το φετινό καλοκαίρι.

Αν και αρχικά η λειτουργία του ήταν προγραμματισμένη για την 1η Απριλίου, η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυπριακή κυβέρνηση για προστασία, θα κρατήσουν τις πόρτες του κλειστές για λίγο ακόμα.

Ωστόσο, οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του είναι πανέτοιμες να μας υποδεχθούν και να μας φιλοξενήσουν!

Εξάλλου, προσφέροντας θέα στη θάλασσα, το Atlantica Mare Village Paphos προτείνεται ως το ιδανικό ξενοδοχείο για τις καλοκαιρινές διακοπές, είτε για ζευγάρια είτε για οικογενειακές αποδράσεις. Ο αρμονικός συνδυασμός της απλότητας, της πολυτέλειας και της ποικιλίας των τύπων δωματίων θα βάλει τους επισκέπτες σε mood διακοπών από τη στιγμή που θα βρεθούν στο ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με ή χωρίς θέα στη θάλασσα και οικογενειακές σουίτες ενός και δύο κλινών βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές των επισκεπτών. Ακόμα, έχει τρεις εξωτερικές πισίνες, μία εσωτερική πισίνα, μία παιδική και ένα splash pool. 
Ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνεται ένα γυμναστήριο και ένα γήπεδο τένις. 

Όσον αφορά τα εστιατόρια και τα μπαρ του, εκτός από το κύριο εστιατόριο, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει το The Green & Grill Restaurant, το οποίο σερβίρει φρέσκα λαχανικά και σαλάτες, κρέατα και ψάρια ψημένα στη σχάρα, καθώς και το Taverna A la Carte Restaurant, με όλες τις κυπριακές σπεσιαλιτέ. Παράλληλα, διαθέτει τρία μπαρ (Entertainment, το μπαρ του λόμπι και της πισίνας).

Προς το παρόν, κάνουμε μία βόλτα στις εγκαταστάσεις του, μέσω των εικόνων που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του:


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close