Eating News , Εστιατόρια

5 καταστήματα βιολογικών προϊόντων, έρχονται στην πόρτα σου

Βιολογικά προϊόντα στην πόρτα σου..

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2020

Τις τελεταίες μέρες σε όλο τον κόσμο, μεγάλες ποσότητες αγροτικών προϊόντων, διακινούνται με την μέθοδο παράδοσης κατ΄ οίκον.

Μεγάλες αλυσίδες υπεραγορών, αγρότες, συνεταιρισμοί και καταστήματα, εκτός από την πώληση του προϊόντος, προσθέτουν και την υπηρεσία της μεταφοράς του.

Με τον τρόπο αυτό, προσπαθούν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και να δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα της εποχής, την πανδημία του κορωνοϊού, που μας κρατά μακριά από τις καθημερινές μας συνήθειες και όχι μόνο.

Εξ ου κι εμείς συγκεντρώσαμε τα μαγαζιά με τα βιολογικά προϊόντα καθώς και προϊόντα ειδικής διατροφής που έρχονται στην πόρτα σου με ένα κλικ! 

Και βιολογικά και νόστιμα, θα είναι τα προϊόντα που θα φτάσουν κοντά σου, αν τα επιλέξεις από το αιθέριο Bio Stores, το οποίο στo πλαίσιo της κοινωνικής προσφοράς τους στηρίζουν έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες προσφέροντας κατ' οίκον διανομή. Επικοινωνήστε με το αιθέριο Bio Store της περιοχής σας. Εδώ λοιπόν θα βρεις από βιολογικά όσπρια, βιολογικός σολομός, φρέσκα και βιολογικά λαχανικά, βιολογικά κρασιά, Αγνό Μέλι, Κηρήθρα με μέλι, Mέλι με βασιλικό πολτό και γύρη κ.ά. Και όλα στην πόρτα σου (ισχύει για όλες τις πόλεις).

Η υπηρεσία delivery δημιούργησε και το Organico (λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του ο ιός και συνεχίζεται κανονικά), το κατάστημα της Τσερίου με τη μεγάλη γκάμα βιολογικών προϊόντων. Στο Organico θα βρεις από φρούτα και λαχανικά, μέχρι γαλακτοκομικά, προϊόντα για vegetarian και vegan, αλλά και κατεψυγμένα προϊόντα όπως κρέας (κοτόπουλο, βοδινό, χοιρινό), ψάρια (σολωμό, πέρκα κλπ), πίτσες, λαχανικά κ.ά. Ακόμα δημητριακά προγεύματος, φυτικά ροφήματα, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών, συμπληρώματα διατροφής, καθαριστικά για το σπίτι, κρασιά, μεγάλη γκάμα σε παγωτά, ψωμί, παιδικές τροφές, λάδι, χυμούς βιολογικούς-θεραπευτικούς, τσάι, καφέδες, matcha, μεγάλη γκάμα από προϊόντα καρύδας όπως λάδι καρύδας, κρέμα καρύδας, ροφήματα καρύδας, ξύδι καρύδας κ.ά., όλα βιολογικά. Μάλιστα σημείωσε ότι για παραγγελίες €30 και άνω δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση για το delivery. Για περισσότερες πληροφορίες και για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22 006687 (Δ-Παρ 08.00-22.00 & Τετ & Σ 08.00-18.00).

 

Το κατάστημα Healthy Life Bio Store στο Παραλίμνι προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας βιολογικά προϊόντα και επιλογές που συμβάλλουν τα μέγιστα στην υγεία μας. Συγκεκριμένα στο κατάστημα θα βρεις προϊόντα ιδανικά για vegans και vegeterians, προϊόντα xωρίς γλουτένη, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, παιδικές τροφές, αρτοποιήματα, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, βιολογικά κρασιά, προϊόντα κατάψυξης, φαγητό για ζώα, βότανα, αιθέρια έλαια, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, οικολογικά καθαριστικά, οικολογικά μαγειρικά σκεύη (κεραμικά), οικολογικά παγουρίνα και άλλα πολλά. Σημείωσε ότι διαθέτει και delicatessen. Στα συν βάλε και την παράδοση στο σπίτι σου σε Παραλίμνι, Αγία Νάπα, Φρέναρος, Πρωταρά, Σωτήρα, Βρυσούλλες, Αυγόρου και Λιοπέτρι. Πληρ. 23823310.

Σημείωσε όμως και τo Boost Bio Marketένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης βιολογικών προϊόντων, που σκοπό έχει να έρχονται στο σπίτι σου τα πιο καλά, αγνά και βιολογικά προϊόντα, όποτε εσύ τα χρειαστείς. Το Boost Bio Market διαθέτει βιολογικά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτική αξία και ωφέλιμες ιδιότητες, και απευθύνεται σε όλους όσοι ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής ή αναζητούν τρόπους να προστατευτούν και να βελτιώσουν την υγεία τους. Σύγχρονο, μοντέρνο, καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο το ηλεκτρονικό Boost Bio Market προφέρει μια γκάμα μεγαλύτερη των 1000 προϊόντων, όλα χωρισμένα σε κατηγορίες. Ναι έρχονται κατευθείαν στην πόρτα σου!

ΑΚΟΜΑ...

  • Σε όλα τα πιο πάνω πρόσθεσε και το Holland & Barrett Cyprus, το οποίο στέλνει με ασφάλεια στο σπίτι σου τα προϊόντα του. Εξάλλου, τώρα που χρειαζόμαστε τα συμπληρώματα διατροφής περισσότερο από ποτέ, το Holland & Barrett δέχεται παραγγελίες τηλεφωνικώς, ενώ παρέχει και συμβουλές! Καλέστε στο 77773077 από τις 10:00 – 18:30, από Δευτέρα - Σάββατο και οι έμπειροι Σύμβουλοι Υγείας και Ευεξίας του Ηolland & Βarrett θα σας εξυπηρετήσουν τηλεφωνικώς. Δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση για παραγγελίες άνω των €15.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close