Eating News , Εστιατόρια

Λαχταριστό calzone με μασκαρπόνε και νουτέλα, έρχεται στην πόρτα σου!

Αυτό το καλτσόνε σοκολάτας πρέπει να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2020

Αυτές τις μέρες που μένουμε όλοι στο σπίτι λίγο περισσότερο, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική που έκρυβαν μέσα τους.

Κάποιοι άλλοι βέβαια δεν έχουν αυτό το ταλέντο, οπότε το αφήνουν στους σεφ των εστιατορίων που όχι μόνο εκτελούν με μαεστρία συνταγές αλλά -ευτυχώς για εμάς- τις στέλνουν και στο σπίτι μας μέσω delivery.

Διότι για να περάσουν οι δύσκολες μέρες λίγο πιο ευχάριστα, χρειάζονται και λίγες νόστιμες γεύσεις ή μάλλον καλύτερα σοκολατένιες γεύσεις... Γεύσεις σαν κι αυτή που αφήνει στον ουρανίσκο σου το μοναδικό καλτσόνε νουτέλας του γνωστού ιταλικού εστιατορίου Rokoko.

Το οποίο ναι μεν συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, ωστόσο εξυπηρετεί και delivery παραγγελίες.

Όντας φανατικός λάτρης της σοκολάτας, το καλτσόνε δεν έλειπε από κανένα γεύμα μου στο συγκεκριμένο εστιατόριο, το οποίο εκτός από το λατρεμένο μου καλτσόνε σερβίρει πεντανόστιμες πίτσες και μοναδικές μακαρονάδες, σαλάτες κ.λπ.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που το παρήγγειλα, έφτασε στο τραπέζι ζεστό, φτιαγμένο από αφράτη ζύμη πασπαλισμένη με ζάχαρη αχνή και με κέρδισε μόνο και μόνο από την όψη. Όταν δε, πήρα το μαχαίρι και το έκοψα στη μέση, είδα την πλούσια νουτελά... και ξετρελάθηκα.

Κι από την πρώτη μπουκιά (που λιώνει στο στόμα) κατάλαβα πως αυτή η λιχουδιά παντρεύει με τον πιο φανταστικό τρόπο το μασκαρπόνε και την πραλίνα σοκολάτας.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν μόλις έμαθα πως αυτός ο γλυκός πειρασμός έρχεται πλέον στο κατώφλι του σπιτιού σου, παρήγγειλα αμέσως. Μου ήρθε ακριβώς όπως σερβίρεται στο εστιατόριο, με τη μόνη διαφορά ότι αντί θα φτάσει κοντά σου μέσα σε ένα κουτί!

Αν ανήκεις στους choco-lovers, τότε μένεις στο σπίτι και παραγγέλνεις από την υπηρέσια Wolt.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close