Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Conde Nast Traveller: 3 κυπριακά ξενοδοχεία στον οδηγό πολυτελών διακοπών

Τρία πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού μας, στην "βίβλων" των πολυτελών διακοπών και των κορυφαίων καταλυμάτων

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2020

Τα τρία πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου Thanos Hotels και από τα πολυτελέστερα του νησιού, περιλαμβάνονται στην παγκόσμια "βίβλο" των πολυτελών διακοπών και των κορυφαίων καταλυμάτων, τον οδηγό Conde Nast Traveller. Πρόκειται για την κορωνίδα των κυπριακών ξενοδοχείων, το Anassa στην περιοχή του Ακάμα, καθώς και τα δύο πεντάστερα, Annabelle και Almyra, στην παραλιακή περιοχή της Κάτω Πάφου.

Με τις ταξιδιωτικές δραστηριότητες να έχουν μπει και αυτές μεταξύ όλων των άλλων δραστηριοτήτων ανά τον κόσμο στον...πάγο, ο διεθνής κορυφαίος τουριστικός οδηγός ζητά από τους ταξιδιώτες να εκμεταλλευθούν τη συγκυρία για να καταχωρήσουν τις ταξιδιωτικές τους εντυπώσεις για το 2019 στην ετήσια επισκόπηση του, στην ενότητα "Conde Nast Traveller Readers' Choice Awards survey".

Η θεσμοθετημένη αυτή επισκόπηση της "βίβλου" των πολυτελών και ποιοτικών διακοπών, αναγνωρίζεται από όλους τους ταξιδιώτες αυτού του επιπέδου ως σημαντικό εργαλείο για την επιλογή τους στις επόμενες διακοπές. Για τον ίδιο τον ξενοδοχειακό όμιλο, αλλά και για την Πάφο γενικότερα, η συμπερίληψη στις σχετικές ενότητες επισκόπησης των τριών ξενοδοχείων του, αποκτά μείζονα σημασία για αυτό και η Thanos Hotels ζητά από το ταξιδιωτικό κοινό του τόπου μας και από τους φίλους των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές της μονάδες να μετέχουν στην εν λόγω επισκόπηση, προκειμένου να αναγνωριστούν και εμπράκτως οι προσπάθειες που καταβάλλει για ποιοτική στροφή στον τουρισμό και την ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Η συμμετοχή στην ετήσια επισκόπηση του Conde Nast Traveller, μπορεί να γίνει εύκολα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.cntraveler.com/rca/vote?source=38123_TVL_TVL

Πηγή: http://pafosnet.com/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close