Cine News , Κινηματογράφος

Netflix: Οι νέες αφίξεις που έρχονται μέσα στις επόμενες μέρες

Netflix Chill

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2020

Το Netflix μπορεί να έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια κατά την περίοδο του lockdown, ωστόσο η επιτυχημένη διαδικτυακή πλατφόρμα δεν παύει να μας ενθουσιάζει με τις καινούριες και άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές της, τις οποίες μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε ώρα και στιγμή. Είτε είστε fans των συνηθισμένων reality shows ή αγαπάτε μια καλή κωμική σειρά, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε όλες τις νέες αφίξεις που έρχονται αυτήν την περίοδο στη μικρή οθόνη!

Selling Sunset (Season 2) 
Oι top of the top μεσίτριες ακινήτων του διάσημου γραφείου «Τhe Oppenheim Group» επιστρέφουν και γνωρίζουν καλά πως να πουλούν την luxurious ζωή σε εύπορους αγοραστές στο Los Angeles, μέσα από μοναδικά, πολυτελή σπίτια που θα σας ξετρελάνουν. Μεταξύ του συναγωνισμού των όμορφων κοριτσιών/μεσιτριών, θα έρθετε αντιμέτωποι και με πολύ drama που αρμόζει σε κάθε real life shows. Ωστόσο, οι υπέροχες εικόνες από τους εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους αυτών των κατοικιών θα σας μαγνητίσουν.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Μαϊού 

Space Force
Η καινούρια πολυαναμενόμενη κωμική σειρά του Netflix για το 2020 φτάνει στα τέλη Μαΐου με τον Steve Carrell να επιστρέφει για την πρώτη μετά από το «The Office». Κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 επεισοδίων, συνεργάζεται στο σενάριο με τον Greg Daniels, αναδεικνύοντας μια χαλαρή και διασκεδαστική σειρά που αφορά τους χαρακτήρες ενός εργασιακού χώρου στο κέντρο της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ. Στο show συμμετέχει επίσης ο ταλαντούχος John Malkovich.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Μαΐου

Fuller House (Final Season)
Πρόκειται για τη συνέχεια και την κυκλοφορία του τελευταίου κύκλου της διάσημης σειράς Full House, του 1987, με πρωταγωνίστρια την D.J. Η Fuller -μια μητέρα τριών νεαρών αγοριών και πρόσφατη χήρα. Όλα αλλάζουν στη ζωή της, όταν η αδερφή της D.J. Stephanie, η καλύτερη φίλη της Kimmy μαζί με την έφηβη κόρη της, μετακινούνται για να την βοηθήσουν στην ανατροφή των γιων της. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα το σπίτι είναι πολύ πιο γεμάτο...
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2 Ιουνίου 

Queer Eye (Season 5)
Η μοναδική και ανήσυχη ομάδα των Fab Five, των Ted Allen, Kyan Douglas, Thom Filicia, Carson Kressley και Jai Rodriguez ξεκίνησε την καινούρια της σεζόν του reality τους στην Ατλάντα, με σκοπό να βοηθήσει μερικούς από τους κατοίκους της πόλης να βελτιώσουν τις ντουλάπες τους, την προσωπική ευεξία τους, τη διατροφή τους, τις πολιτιστικές αναζητήσεις τους και φυσικά τη διακόσμηση του σπιτιού τους.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Ιουνίου

13 Reasons Why (Season 4) 
Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Νetflix, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού επιστρέφει δυναμικά για 4η σεζόν. Η ιστορία συνεχίζει να ακολουθεί τον έφηβο Clay Jensen, στην προσπάθειά του να αποκαλύψει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την απόφαση της συμμαθήτριάς του Hannah να τερματίσει τη ζωή της.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Ιουνίου

Alexa & Katie (Final Season) 
Η νεαρή Alexa συνεχίζει τη μάχη της με τον καρκίνο στην τελευταία πλέον σεζόν της εφηβικής δημοφιλούς σειράς της πλατφόρμας. Φυσικά, με την καλύτερή της φίλη, την Katie στο πλευρό της, ξεκινάει το λύκειο και είναι έτοιμη για ό,τι προκύψει. Έρωτες, στραβοπατήματα, δυσκολίες και φυσικά πολλή φιλία και αγάπη.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Ιουνίου

Πηγή: Glow.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close