Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

3 ξενοδοχεία για last minute διακοπές στον Πρωταρά (για το τριήμερο)

Αυτά τα ξενοδοχεία θα είναι ανοικτά το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2020

Πλησιάζει το τριήμερο του Κατακλυσμού και οι πρώτες κρατήσεις στα ξενοδοχεία του τόπου είναι ήδη γεγονός, ιδιαίτερα στον δημοφιλή Πρωταρά και την υπέροχη Αγία Νάπα.

Και παρόλο που η επίσημη πρώτη των ξενοδοχείων έγινε την 1η Ιουνίου, αρκετοί έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν τις κρατήσεις τους για το επερχόμενο τριήμερο αλλά και για τους υπόλοιπους μήνες του καλοκαιριού. Αρκετά ωστόσο είναι τα ξενοδοχεία που ακόμη δεν έχουν επαναλειτουργήσει ενώ κάποια ενδεχομένως να μην ανοίξουν καθόλου.

Αποστάσεις και μέτρα υγιεινής είναι σε πρώτο πλάνο και οι ξενοδόχοι ευελπιστούν να προσελκύσουν όσο το δυνατό περισσότερους Κύπριους, οι οποίοι όπως καταδεικνύει και σχετική δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ ψηφίζουν Κύπρο για τις φετινές διακοπές.

Εμείς, βρήκαμε ποια ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν το τριήμερο και σου τα προτείνουμε για διαμονή και χαλάρωση: 


Constantinos The Great Beach Hotel
To ανακαινισμένο κι εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Tsokkos Hotels, από το 2001, προσφέρει φιλοξενία σε ζευγάρια και οικογένειες, ενώ παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή τόσο για τους Κύπριους, όσο και για τους ξένους τουρίστες. Το πεντάστερο Constantinos The Great Beach Hotel, βρίσκεται στην καρδιά του Πρωταρά, έχει υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια (ανάμεσά τους και 40 καινούρια δωμάτια) και πλήρως ανακαινισμένους χώρους, από το λόμπυ μέχρι τα δωμάτια, την πισίνα και τα εστιατόρια. Όλοι οι χώροι διαθέτουν εξαιρετική φινέτσα και design, χάρη στο μοναδικό ταλέντο του Περικλή Λιάτσου. Μάλιστα, η ετιαρεία τονίζει πως κύριο μέλημα του ομίλου είναι τα ξενοδοχεία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.
>> Οpening 5 Ιουνίου
Πληρ. www.tsokkos.com

Cavo Maris Beach Hotel
Θα το βρεις σε μικρή απόσταση από το κέντρο του κοσμοπολίτικου θερέτρου του Πρωταρά και τη διάσημη περιοχή του Fig Tree Bay. Περιτριγυρίζεται από φοίνικες, ανάμεσα σε εκτάσεις γρασιδιού και πανέμορφους κήπους, οι οποίοι οδηγούν σε μια ασφαλή, αμμώδη παραλία με καθαρά, κρυστάλλινα νερά, που έχει βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία. Όσο για την ίδια τη διαμονή σου, στο Cavo Maris θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Διαθέτει 277 πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για αξέχαστες διακοπές. Προσφέρονται διάφοροι τύποι δωματίων που ταιριάζουν με τις προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες των επισκεπτών, όπως δίκλινα, οικογενειακά, Elite Suites, Honeymoon Suites, Superior Suites με jacuzzi και δωμάτια και suites για άτομα με αναπηρία. Το ξενοδοχείο διαθέτει και τρία μοναδικά μέρη για φαγητό, ποτό και καφέ, τo Kafeneion», «Sea Breeze Kioski» και «Sirena Bar / Restaurant» 
>> Opening: 1η Ιουνίου
Κρατήσεις: τηλ. 23832043 & www.cavomaris.com

Vrissiana Beach Hotel
Το τεσσάρων αστέρων Vrissiana Beach Hotel του ομίλου Tsokkos Hotels είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και προσφάτως ανακαινισμένο παραλιακό ξενοδοχείο στον Πρωταρά, που συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική, το κομψό στιλ και την άνεση για τις διακοπές σας δίπλα στην παραλία. Τοποθετημένο πάνω ακριβώς στη διάσημη παραλία με τη χρυσή αμμουδιά, στο κέντρο του Πρωταρά, είναι ιδανικό για διακοπές στην Κύπρο. Τα 138 μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένα με εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και ανέσεις. 
>> Οpening 5 Ιουνίου
Πληρ. www.tsokkos.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close