Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10 υπέροχα ξενοδοχεία στη Λεμεσό, για καλοκαιρινές διακοπές

Κλείσε διαμονή στα ξενοδοχεία που ανακοίνωσαν την επαναλειτουργία τους

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου 2020

Από την απομόνωση, την απαγόρευση κυκλοφορίας και την ακύρωση των προγραμματισμένων ταξιδιών περνάμε στην αναζήτηση του επόμενου προορισμού.

Και αυτός... θα είναι εντός!

Εμείς, πάντως δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε σχέδια για τις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές. Εξ ου και αναζητάμε τον επόμενό μας προορισμό... εντός Κύπρου! 

Γιατί φέτος θα κάνουμε διακοπές εντός. Θα στηρίξουμε την Κύπρο μας, τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις της!

Κλείσε δωμάτιο σ' ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία της κοσμοπολίτικης Λεμεσού και απόλαυσε ήλιο, θάλασσα και όλες τις ανέσεις!

Το Four Seasons Hotel Limassol, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των καλύτερων ξενοδοχείων της Κύπρου, ετοιμάζεται να επιστρέφει με νέα εικόνα μιας και έχει ολοκληρώσει σημαντικές αλλαγές, που έχουν αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τόσο την εικόνα όσο και τις παροχές του, ανοίγοντας ξανά με εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αίσθηση και λειτουργικότητα.
>> reopening Σάββατο 1η Αυγούστου.

 

Το Amathus Beach Hotel είναι μέλος του διεθνούς φήμης οργανισμού The Leading Hotels of the World. Το Amathus Βeach Ηotel ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών, την άριστη εξυπηρέτηση, τη ζεστή φιλοξενία και τον φιλικό χαρακτήρα, που το καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στην καταγάλανη θάλασσα και το πράσινο των τοπιοτεχνημένων, τροπικών κήπων του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ειδυλλιακή διαμονή των ενοίκων του. Επίσης, υπάρχουν καλά μελετημένες διευκολύνσεις για οικογένειες. 
>>  reopening Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020.

Tο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, που βρίσκεται στην ανατολική Λεμεσό είναι ένα από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της πόλης με απέραντη θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους προκαλεί μια διάθεση γαλήνης και προετοιμάζει τους επισκέπτες του για την εμπειρία που τους περιμένει. Αποτελείται από από 222 πολυτελή δωμάτια και 52 σουίτες, συμπεριλαμβανομένων των Park Suites που είναι μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες, οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Διαθέτει, τρεις πανέμορφες εξωτερικές πισίνες -η μια με θαλασσινό νερό- και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων, αλλά και το Kalloni Spa που περιλαμβάνει 14 δωμάτια θεραπείας, τρεις σουίτες θεραπείας (δύο εκ των οποίων με Russian Banya) και πέντε πισίνες θαλασσοθεραπείας. Η δε υψηλή γαστρονομία των εστιατορίων του, κλέβει τις εντυπώσεις.
>> reopening Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Amara Hotel
To μοναδικής αισθητικής, πεντάστερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού βρίσκεται κοντά στην Αρχαία Αμαθούντα, στην περιοχή Αγίου Τύχωνα και το όνομα του Amara είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία ελληνικά και την λέξη αμάραντος, αυτό που δεν μαραίνεται, δεν πεθαίνει ποτέ, ο αιώνιος. To πολυτελές ξενοδοχείο έχει θέα τη θάλασσα και διαθέτει 207 δωμάτια ενώ στον τελευταίο όροφο θα διαθέτει διώροφη σουίτα. Το ξενοδοχείο, ωστόσο δεν ξεχωρίζει μόνο για τα υπέροχα δωμάτια και την απαράμιλλη θέα, αλλά και για την υψηλή γαστρονομία του, στα εστιατόρια του. 
>> reopening Παρασκευή 17 Ιουλίου.

GrandResort Hotel Limassol
Λειτουργικό, κομψό, άνετο και φιλόξενο το GrandResort αποτελεί έναν υπέροχο προορισμό για αξέχαστες διακοπές κι έναν εκλεπτυσμένο γευστικό πειρασμό για όσους αγαπούν το καλό φαγητό! Τα επτά εστιατόρια, τα δύο lounge bar, καθώς και τα εξωτερικά bar που διαθέτει, μαζί με τις υπηρεσίες kids club, spa, γυμναστηρίου, γηπέδου τένις, table tennis, snooker, θαλάσσιων σπορ και ολοκληρωμένου προγράμματος αθλητικών δραστηριοτήτων, προσφέρουν όλα όσα αναζητάς από ένα πολυτελές θέρετρο. Τα 255 υπέροχα, ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες στο GrandResort είναι έτοιμα να υποδεχτούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Με μοντέρνες προσθήκες τόσο σε επίπλωση όσο και σε λειτουργικότητα, τα δωμάτια Deluxe δένουν απόλυτα με τον παραθαλάσσιο χαρακτήρα του ξενοδοχείου, που έγινε συνώνυμος με την πολυτέλεια και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.
>> reopening Τετάρτη 24 Ιουνίου. Tηλ.: 25634333.

Αjax Hotel
Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Αjax βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ενδιάμεσα των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, αποτελώντας μία ιδανική επιλογή για ταξίδια επαγγελματικά και αναψυχής. Σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, το ξενοδοχείο παρέχει εύκολη πρόσβαση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Το ξενοδοχείο Ajax βρίσκεται κοντά στους εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού και σε άλλα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, την αναπαλαιωμένη παλιά πόλη και το Μεσαιωνικό Κάστρο. Ωραία εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ βρίσκονται λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. To ξενοδοχείο Ajax αποτελείται από 171 ευρύχωρα και άνετα δωμάτια. Γήινα χρώματα και υφές έχουν συνδυαστεί για να προσφέρουν μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στους επισκέπτες του. Τόσο τα classic inland view δωμάτια με θέα στην πόλη όσο και τα classic pool view δωμάτια με θέα στην πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου, καθώς και οι σουίτες του, προσφέρουν όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή. 
>> σε λειτουργία, κλείσε διαμονή στο 25590000.

Crowne Plaza Limassol
Στην παραλιακή λεωφόρο και πολύ κοντά σε όλα τα δρώμενα (τόσο κοντά στο παραλιακό μέτωπο, αλλά και στο κέντρο της πόλης όπου θα πας με τα πόδια!) βρίσκεται και το Crowne Plaza. Ένα ξενοδοχείο πρόσφατα ανακαινισμένο, με άνετα δωμάτια, εξαιρετική θέα και με ειδικά πακέτα. Το ξενοδοχείο (που αναμένεται να λειτουργήσει την 1η Ιουλίου), έχει ήδη ανοίξει την πισίνα του για το κοινό, ενώ από την Παρασκευή 19 Ιουνίου ετοιμάζεται να ανοίξει και το εστιατόριο La Brezza στον εξωτερικό χώρο.
>> reopening Τετάρτη 1η Ιουλίου.   
(25851515/ http://limassol.crowneplaza.com/index.php)

Τhe Royal Apollonia Beach hotel
Το προσφάτως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, είναι έτοιμο να μας φιλοξενήσει σε ένα πολύ ευχάριστο και ξεκούραστο περιβάλλον. Ανακάλυψε τα φωτεινά και κομψά δωμάτια και σουίτες, τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, την τεράστια πισίνα ελεύθερου σχήματος και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου που σου παρέχουν μια αξέχαστη διαμονή.
>> reopening Τετάρτη 1η Ιουλίου.   
(25323351/www.louishotels.com)

St Raphael Resort
Το γνωστό πέντε αστέρων ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Αμαθούντος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους πρώτους επισκέπτες του έπειτα από πολύμηνη απουσία. Εσύ απλώς κλείσε διαμονή, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.
>> reopening Παρασκευή 17 Ιουλίου.

*Επικοινωνόντας με το Alasia Boutique Hotel ενημρωθήκαμε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την επαναλειτουργία του (η οποία μάλλον θα είναι την 1η Ιουλίου).
*Όσον αφορά στο Londa, μας ενημέρωσαν ότι πολύ πιθανόν το ξενοδοχείο να παραμείνει κλειστό Ιούνιο & Ιούλιο.
*Τα ξενοδοχεία των ομίλων Kanika και Atlantica παραμένουν εκτός λειτουργίας, μέχρι νεωτέρας.  

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close