Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε μία νέα, υπέροχη αυλή στο χωριό για καφέ, φαγητό και γλυκό

Αυτό το μέρος πρέπει να το επισκεφθείς!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2020

Το καλοκαίρι θα μείνουμε στην Κύπρο, θα πάμε εκδρομές, θα γνωρίσουμε τα πιο νόστιμα χωριά μας, θα δοκιμάσουμε γεύσεις και αρώματα του τόπου μας (στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις), και θα περάσουμε υπέροχα! 

Κι ευτυχώς για όλους εμάς, η κυπριακή ύπαιθρος μάς δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και επιλογές, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και ηλικία, αλλά και κάθα στιγμή της ημέρας! 

Αυτήν τη φορά, εμείς θα σου προτείνουμε ένα εστιατόριο στο χωριό, που μόλις ανανεώθηκε κι επέστρεψε, με σκοπό να μας προσφέρει μία όαση δροσιάς, καλό φαγητό και ποτό σε ένα από τα πιο διάσημα χωριά μας!

Πρόκειται για το International Cafe-Bar-Resto, ένα ιστορικό εστιατόριο στην καρδιά του χωριού Πλάτρες, το οποίο ανανεώθηκε, έφτιαξε μία καταπράσινη βεράντα, τοποθέτησε τραπεζάκια κάτω από την κληματαριά και ετοίμασε το ολοκαίνουργιο εξωτερικό μπαρ, και σου προσφέρει καφέ και γλυκό.

Μία δεύτερη βεράντα σε ψηλότερο σημείο, φιλοξενεί το εστιατόριο του χώρου, το οποίο επίσης ανανεώθηκε, εμπλούτισε και το μενού του με νέες επιλογές και ιδέες και δημιουργικά πιάτα και σε περιμένει για να απολαύσεις από μουσακά μέχρι κλέφτικο και από black angus burger μέχρι κρεατικά στη σχάρα. 

Μπορείς να επισκεφθείς το χώρο από το πρωί για καφέ, το μεσημέρι για φαγητό από τη διεθνή κουζίνα, το απόγευμα για γλυκό και το βράδυ για ρομαντικό δείπνο με καλό κρασί.

Το πιάτο που θα σε εντυπωσιάσει ωστόσο είναι το αμερικανικό brisket με σπιτικό BBQ σος και τα μπαχαρικά, το οποίο ψήνεται για 16 ώρες στο φούρνο και φυσικά λιώνει στο στόμα. 

Ενίοτε (κυρίως τις Κυριακές), το φαγητό σου θα συνοδεύει και ζωντανή μουσική, γι' αυτό να είσαι έτοιμος να το ζήσεις! 

Πληρ.: 99 780950.
Καθημερινά από τις 12.00-21.30. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close