Bars & Clubs , News & Events

Το Sirena Bay έφτιαξε ένα πρόγραμμα με 15 live για τον Αύγουστο

Μπαράκι με χρώμα και χαρακτήρα, θα σε εξυπηρετήσει απόλυτα, προσφέροντάς σου μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2020

Με το θερμόμετρο να ανεβαίνει στα ύψη, αναζητούμε ωραία στέκια δίπλα στη θάλασσα, για αποδράσεις και χαλάρωση, ακόμα και διασκέδαση! 

Εξάλλου, τα σαββατοκύριακα προσφέρονται για αποδράσεις, άσε που ο Αύγουστος και οι διακοπές είναι μόλις μια ανάσα μακριά! Εξ ου και βάζουμε την πιο χαλαρή μας διάθεση και ετοιμαζόμαστε για μπαρότσαρκες -πού αλλού, φυσικά- στα παράλια!

Την καλύτερη αφορμή μας δίνει το Sirena Bay Beach Bar & Restaurant, το νοσταλγικό μπαράκι στον Πρωταρά, που σε ταξιδεύει σε ελληνικά νησιά, το οποίο έφτιαξε πρόγραμμα με live και μας περιμένει για χαλάρωση, απόλαυση... και έναν Αύγουστο με μουσικάρες!

Μάλιστα, η νέα ενημέρωση που έρχεται από το μαγαζί λέει ότι "λόγω των νέων απαιτήσεων που μας έχουν υποβάλει οι Αρχές, πρέπει τώρα να έχουμε αυστηρό έλεγχο ταυτότητας στην είσοδο τα σαββατοκύριακα και άλλες αργίες. Οι απαιτήσεις είναι, Ελάχιστη ηλικία (18). Εάν είστε νεότεροι από (18) ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στις εγκαταστάσεις τα Σάββατα και τις Κυριακές και τις υπόλοιπες αργίες τον Αύγουστο. Τις κανονικές καθημερινές Δευτέρα-Παρ όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αν και μπορεί να σας ζητηθεί ταυτότητα εάν παραγγέλνετε αλκοόλ και μοιάζεται μικρότεροι. Εάν έχετε κράτηση και είστε κάτω των 18 ετών, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ακυρώσετε τις κρατήσεις σας. Ελπίζουμε να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τα νέα αιτήματα που μας έδωσαν οι Αρχές"..

Πληρ. 97 776922.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close