Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ψηφίζουμε Μαρίνα Λεμεσού

Υποψηφιότητα για το βραβείο Marina of the Year 2020

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2020

Η Μαρίνα Λεμεσού με υπερηφάνεια ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για το βραβείο Towergate’s Marina of the Year 2020, βραβείο στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι πιο αξιόλογες μαρίνες ανά το κόσμο με την υψηλότερη διάκριση Gold Anchor. Με την 8η κατά σειρά διοργάνωση, η διακεκριμένη αυτή τελετή βραβείων πραγματοποιείται από τον σύνδεσμο The Yacht Harbour Association (TYHA) και αναγνωρίζει τις καλύτερες μαρίνες της κατηγορίας Gold Anchor διεθνώς, όπως έχουν ψηφιστεί από τους κατόχους θέσεων ελλιμενισμού. Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Southampton International Boat Show που θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς. Η διαδικασία ψηφοφορίας ισχύει μέχρι τις 28 Αυγούστου 2020 και οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να καταχωρήσουν την ψήφο τους στη Μαρίνα Λεμεσού μέσω της ιστοσελίδας www.tyha.co.uk/marina-awards#form.

Ο πιο συναρπαστικός προορισμός σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο
Σχεδιασμένη από μια διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών, η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό Έργο, που περιλαμβάνει πολυτελή οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σκαφών. Τοποθετημένη στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και στην καρδιά μιας ζωντανής πόλης, αποτελεί τη πρώτη μαρίνα στην Κύπρο με δυνατότητα ελλιμενισμού superyachts και περιλαμβάνει μια μοναδική επιλογή από αποκλειστικές επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα πάνω στη θάλασσα, με ιδιωτικούς χώρους ελλιμενισμού και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Διαθέτει επίσης πληθώρα εμπορικών εγκαταστάσεων, με εκλεκτά εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, καταστήματα, πολιτιστικό κέντρο, γυμναστήριο και σπα. 

Αποτελώντας ένα συναρπαστικό προορισμό με δυνατότητα ελλιμενισμού 650 σκαφών μήκους 6 μέχρι 110 μέτρων, και πληρότητα που ξεπερνά τις 300 θέσεις ελλιμενισμού ετησίως, η Μαρίνα Λεμεσού βρίσκεται στην καρδιά της πόλης παρέχοντας στους ιδιοκτήτες και στα πληρώματα των σκαφών, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει η πιο ζωντανή, κοσμοπολίτικη και παραθαλάσσια πόλη της Κύπρου.

Εξαιρετικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για σκάφη αναψυχής
Η πολυβραβευμένη Μαρίνα Λεμεσού, παρέχει στους ιδιοκτήτες σκαφών και στα πληρώματά τους μοναδικές υπηρεσίες και σύγχρονες εγκαταστάσεις ελλιμενισμού, ανεξάρτητα από τη διάρκεια ή εποχή της παραμονής τους. Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της μαρίνας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών αλλά και υπηρεσιών concierge για την κάλυψη κάθε ανάγκης ολόχρονα. Υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες για μικρά και μεγάλα σκάφη καλύπτοντας όλες τις ανάγκες συντήρησης ή επισκευής και παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για κάθε ιδιοκτήτη ή καπετάνιο σκάφους. 

Η Μαρίνα Λεμεσού προσφέρει τον πιο προηγμένο υποστηρικτικό εξοπλισμό και τεχνολογία στους χώρους ελλιμενισμού, όπως υψηλής ταχύτητας σύνδεσης στο διαδίκτυο με οπτικές ίνες, τηλεφωνία και IPTV, υπηρεσία Wi-Fi, συστήματα άντλησης και ηλεκτροδότησης καθώς επίσης και παροχή νερού. Επιπρόσθετα, οι ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης δίπλα στις θέσεις ελλιμενισμού και οι ειδικές εγκαταστάσεις πληρώματος, συμβάλλουν στη δημιουργία μιας εύκολης και ευχάριστης εμπειρίας στη θάλασσα. Το προσωπικό της Μαρίνας προσφέρει επίσης άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες, γρήγορη μετακίνηση μέσα στη μαρίνα και οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη είναι αναγκαία, ενώ το προσωπικό ασφαλείας προσφέρει 24ωρη επίβλεψη, προστασία και έλεγχο πρόσβασης σε όλους τους χώρους, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια των πελατών. 

Οι κάτοχοι θέσεων ελλιμενισμού στη Μαρίνα Λεμεσού επωφελούνται από ένα ανταγωνιστικό ετήσιο οικονομικό πακέτο θέσεων ελλιμενισμού, που υπολογίζεται ανάλογα με το μέγεθος του σκάφους και τη διάρκεια διαμονής στη μαρίνα, ανεξαρτήτως εποχής. Με την παραμονή στη Μαρίνα Λεμεσού, το προσωπικό των σκαφών επωφελείται από μοναδικές εκπτώσεις και προνομιακές τιμές στο γυμναστήριο και το σπα της Μαρίνας, καθώς επίσης και στα καταστήματα και εστιατόρια του Έργου, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στο ενεργό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια του έτους.
 

Μια διεθνώς αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη Μαρίνα
Η Μαρίνα Λεμεσού έχει πρόσφατα τιμηθεί με το αναγνωρισμένο βραβείο “5 Gold Anchor Platinum Award”, που αποτελεί τη μέγιστη διεθνή διάκριση για εκλεκτές μαρίνες ανά το κόσμο για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και υποδομών. Αποτελεί την 5η κατά σειρά μαρίνα στον κόσμο που έχει τιμηθεί με αυτή την διάκριση. Επιπρόσθετα, η Μαρίνα Λεμεσού κατέχει το σύμβολο ποιότητας Blue Flag για την περιβαλλοντική της διαχείριση και βιώσιμη ανάπτυξη. Στην περίοδο της διεθνούς αναγνώρισης, οι τιμητικοί τίτλοι 5 Gold Anchor και Blue Flag αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Μαρίνας Λεμεσού στην ποιοτική προσφορά υπηρεσιών και υποδομών στη βάση της περιβαλλοντικής προστασίας και των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της. Σε συνδυασμό με την επιτυχία των πωλήσεων των ακινήτων της μαρίνας, οι τιμητικές αυτές διακρίσεις συνεχίζουν να προάγουν την εικόνα του νησιού σε διεθνές επίπεδο.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την ψήφο σας προς τη Μαρίνα Λεμεσού στην ιστοσελίδα www.tyha.co.uk/marina-awards#form.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close