Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα νοστιμότερα κυπριακά αυγά, θα τα βρεις στο Αρεδιού

Αυτά ταχωριάτικα αυγά ελευθέρας βοσκής είναι τα πιο νόστιμα που μπορείς να βρεις στο νησί μας

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2020

Από το 1986 η Vasilico παράγει και προμηθεύει υψηλής ποιότητας κυπριακά αυγά. Διαχειρίζεται την προμήθεια αυγών σε όλο το νησί και προωθεί την κατανάλωση αυγών, την υγιεινή διατροφή και την ευημερία των πτηνών. 

Η εταιρεία Vasilico Vasilico Chicken Farm Limited είναι η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο και η δεύτερη πανελλήνια που είναι μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Αυγών.

 

Γιατί οι καταναλωτές εξακολουθούν να επιλέγουν τα αυγά Vasilico;
Επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται στην φιλική εξυπηρέτηση, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και να απολαμβάνουν κορυφαία κυπριακά αυγά.

Τα Αυγά ελεύθερης βοσκής Vasilico προέρχονται από κότες που περιφέρονται σε αχυρώνες και έχουν πρόσβαση σε χώρους πρασίνου και βοσκότοπους στο αγρόκτημα μας στο χωριό Αρεδιού στην επαρχία Λευκωσίας. Παραδοσιακά όπως και τότε από την αυλή της γιαγιάς, με την γεύση που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια. Από το αγρόκτημα της Vasilico με πολλή αγάπη και φροντίδα στο πιάτο σας θρεπτικά, νόστιμα και υγιεινά. 

Τα αυγά ελευθέρας βοσκής συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις της Vasilico όπου πιστοποιούνται, συσκευάζονται και διανέμονται σύμφωνα με τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων με την εγγύηση ποιότητας και ελέγχου της Vasilico Chicken Farm Ltd.    

Tα Κυπριακά Αυγά Vasilico έχουν λάβει το Superior Taste Award με 2 Αστέρια, με βάση τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων από το International Taste Institute.

Τι σημαίνει αυτό το βραβείο;
Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι τα αυγά Vasilico παρουσιάζουν αξιοσημείωτη γεύση.  Η κατάκτηση των 2 αστεριών επιβραβεύει την αδιάκοπη προσπάθεια των ανθρώπων της Vasilico να προσφέρουν ποιοτικά και θρεπτικά αυγά. Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στην Vasilico Chicken Farm Limited για την ποιότητα και τη γεύση που έχουν τα αυγά Vasilico, καθιστώντας τα πλέον ως τα καλύτερα αυγά στην Κύπρο και όχι μόνο! Ένα κυπριακό προϊόν που τοποθετεί την Κύπρο ανάμεσα στη λίστα των καλύτερων προϊόντων παγκόσμια. 

Vasilico Chicken Farm Limited 
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 41, Αρεδίου, Λευκωσία 2614. 

Τηλέφωνο: 22633232
Website: www.vasilico.com
Facebook: VasilIco Eggs
Instagram: vasilicoeggs 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close