Cine News , Κινηματογράφος

Η απονομή των Emmys θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά

Οι παραγωγοί της διοργάνωσης διαβεβαίωσαν τους καλεσμένους ότι παρά τον εικονικό της χαρακτήρα, δεν θα υστερεί σε λάμψη.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2020

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθούν φέτος τα Emmys, καθώς η απονομή αναμένεται να γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου. Η είδηση έρχεται μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων, όπου σημειώνεται ρεκόρ από Μαύρους ηθοποιούς, αποτελώντας το 34,3% των 102 υποψηφίων, όπως αναφέρει το Variety. Αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο άλμα από το περσινό 19,8% και το 27,7% το 2018.

Σε μια επιστολή από τους παραγωγούς των Emmys, συμπεριλαμβανομένου του Jimmy Kimmel, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να προετοιμαστούν από το σπίτι τους ή από οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία επιλέξουν. Η εκδήλωση πραγματοποιείται συνήθως στο Λος Άντζελες. 

"Όπως πιθανότατα να μαντέψατε, δεν θα σας ζητήσουμε να έρθετε στο Microsoft Theatre στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες στις 20 Σεπτεμβρίου" αναφέρει η επιστολή. "Φέτος, θα είναι και πάλι η μεγαλύτερη βραδινή έξοδος της βιομηχανίας της τηλεόρασης… αλλά θα έρθουμε σε εσάς!"

Η επιστολή διαβεβαίωσε τους καλεσμένους ότι αν και η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά, δεν θα υστερεί σε λάμψη. "Θα σας κάνουμε να φαίνεστε υπέροχοι - διερευνούμε τις τεχνολογικές πτυχές που επιτρέπουν τη χρήση καλών φωτογραφικών μηχανών και φωτισμού και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσετε τις μοναδικές σας στιγμές στην οθόνη". 

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποια τμήματα της τελετής θα είναι ζωντανά και αν οι νικητές θα έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων. Το ανεπίσημο θέμα της βραδιάς θα είναι "έλα όπως είσαι, αλλά κάνε μια προσπάθεια".

"Αν θέλετε να φοράτε επίσημο ένδυμα, θα το λατρέψουμε, αλλά αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι 3 π.μ., ίσως θέλετε να είστε με τις πιτζάμες που φέρουν την υπογραφή ενός σχεδιαστή και να ηχογραφείτε από το κρεβάτι σας. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να διαμορφώσουμε τις στιγμές σας, αλλά θέλουμε να μας καθοδηγήσετε στο επίπεδο που θα νιώθετε άνετα - πού θέλετε να είστε, με ποιον, τι θέλετε να φορέσετε κ.λπ." καταλήγει η επιστολή. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close