Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Δωρεάν εκδηλώσεις στην Αγία Νάπα όλο τον Αύγουστο

Άρχισαν με επιτυχία οι Αυγουστιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2020

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν το τριήμερο 7, 8 και 9 Αυγούστου οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας, που στόχο έχουν να παραμείνει ο Πολιτισμός ενεργός και να χαρίσει όμορφες στιγμές στους επισκέπτες και δημότες του καθ’ όλη την περίοδο του μήνα των διακοπών.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 7 Αυγούστου παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας «Θάλασσα» από τον Ερασιτεχνικό ΄Όμιλο Κοντεατών και Φίλων «Τέρψις», η κωμωδία του γνωστού Ελλαδίτη Σκιτσογράφου Αρκά «Εχθροί εξ’ αίματος».

Ο Πολιτιστικός ΄Ομιλος «Αράδιππος» πήρε σειρά, όπου το Σάββατο (08/08) στο πλαίσιο της αναβίωσης της Κυπριακής Παράδοσης σε διάφορες γειτονιές της Αγίας Νάπας «Αναλαμπές» χόρεψε με πολύ κέφι και μαεστρία κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου, ενώπιων των περαστικών και των θαμώνων τουριστικών καταλυμάτων και χώρων εστίασης, κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς.

Καταπληκτικό το αφιέρωμα στους σπουδαίους Λαϊκούς ΄Ελληνες Συνθέτες Γιώργο Ζαμπέτα και Σταύρο Κιουγιουμτζή με την ονομασία «Που πας χωρίς Αγάπη» που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν την Κυριακή 9 Αυγούστου, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα», το Μουσικό Σχήμα «Ησίοδος» και ο Χορευτικός ΄Ομιλος «Ρυθμός. Στην παράσταση ακούστηκαν τραγούδια-διαμάντια που οι δύο κορυφαίοι συνθέτες εμπλούτισαν το Ελληνικό Τραγούδι.

Οι Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας συνεχίζονται το ερχόμενο Σάββατο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με το Μουσικό Σχήμα «Ορφέας» και το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρύμβος» τα οποία, θα παρουσιάσουν στην Πλατεία Εξωκλησιού ΄Αγιος Γεώργιος, στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας στις 9.00μ.μ. τη μουσικοχορευτική παράσταση «Του Φεγγαριού και του ΄Ερωτα».

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close