Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το πρώτο Virtual Run στην Κύπρο είναι γεγονός

Με βασικό σύνθημα “Τρέχουμε μόνοι – Μένουμε ασφαλείς - Μένουμε Υγιείς"

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2020

Το 1ο Virtual Running διοργανώνεται στην Κύπρο, στο πλαίσιο του #ΒEACTIVE NIGHT — Virtual Running 2020
Run Apart – Stay Safe - Stay Healthy

Το #ΒEACTIVE NIGHT διοργανώνεται από τον SAS Sports και το Δήμο Λάρνακας, ενώ Εθνικός Συντονιστικός Φορέας είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Ελάτε μαζί μας στο πρώτο Virtual Running Challenge «Run Apart – Stay Safe Stay Healthy» που διοργανώνει το #BeActive Night στην Κύπρο από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2020!

Η ιδιαιτερότητα και οι προκλήσεις της νέας «κανονικότητας» που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, μας ώθησαν στο να προσαρμόσουμε τη φετινή διοργάνωση και να μετατρέψουμε ένα δρομικό συμμετοχικό αγώνα σε εικονικό, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους συμπολίτες μας, όπου και αν βρίσκονται, να τρέξουν ή και να περπατήσουν, ενθαρρύνοντάς τους να αθληθούν με ασφάλεια, τηρώντας έτσι όλα τα προβλεπόμενα διατάγματα και μέτρα του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το Virtual Running «Run Apart – Stay Safe Stay Healthy», δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει, δωρεάν, τρέχοντας ή περπατώντας 1000 μέτρα, 5000 ή 10000 χιλιόμετρα.

Ηλικιακά όρια συμμετοχής:

  • 10ο έτος για τα 1000μ
  • 15ο έτος για τα 5χλμ
  • 18ο και άνω για τα 10χλμ

Όλοι όσοι συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δράση του #Beactive Night το κάνουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τυχόν ατυχήματα και προβλήματα υγείας, σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Συνιστάται όλοι οι συμμετέχοντες να υποβάλλονται σε ιατρικές και καρδιακές εξετάσεις καθώς και εξετάσεις φυσικής κατάστασης, ιδίως άτομα άνω των 35 ετών. Οι διοργανωτές δεν ζητούν από τους συμμετέχοντες πιστοποιητικά υγείας, αφού όλοι οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη και αυτοί ή οι κηδεμόνες τους (για άτομα κάτω των 18 ετών) θα έχουν υπογράψει την αποποίηση ευθύνης διοργανωτή στην ηλεκτρονική αίτηση μέσω της σελίδας εγγραφών.

Τι πρέπει να κάνετε;
• Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην ιστοσελίδα www.beactivenight.eu

• Όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν με δική τους ευθύνη και καμία ευθύνη δεν φέρει ο διοργανωτής.

• Από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτέμβριου μπορείτε να κάνετε όσες προσπάθειες θέλετε. Μπορείτε να τρέξετε όπου θέλετε στην Κύπρο. Στο δρόμο, στο πάρκο, στην παραλία, στο διάδρομο γυμναστικής του σπιτιού σας ή του γυμναστηρίου

• Χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή για τρέξιμο ή περπάτημα διαθέτει το smartphone σας ή μπορείτε να κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας ανάλογη εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσετε ρολόι με GPS, όπου θα πρέπει να φαίνεται το όνομα, η ημερομηνία, η απόσταση και ο χρόνος. Σε περίπτωση που θα τρέξετε ή περπατήσετε σε διάδρομο γυμναστικής θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφία με τα αποτελέσματα από την οθόνη του διαδρόμου.

• Δεκτές γίνονται όλες οι προσπάθειες που είναι ίσες ή μεγαλύτερες από την απόσταση του “αγώνα”.

• Τα αποτελέσματα σας μπορείτε να τα ανεβάσετε από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2020 στην ιστοσελίδα εγγραφών:
https://worldsmarathons.com/…/be-active-night-cyprus-virtua… ή να τα ανεβάσετε στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook:Beactivenight ή να τα στείλετε στο email: sassportscy@gmail.com

• Τα αποτελέσματα του κάθε αγώνα θα δημοσιευτούν με αλφαβητική σειρά στην ιστοσελίδα www.beactivenight.eu. Στην εκδήλωση δεν θα υπάρχει κατάταξη και απονομές. Θα γίνει ανάρτηση όλων των προσπαθειών με αλφαβητική σειρά.

• Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα αποστείλουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους θα αποσταλούν μετά το τέλος της εκδήλωσης διάφορα δώρα όπως φανέλα, βραχιολάκι και άλλα αναμνηστικά δώρα. Η αποστολή των δώρων θα γίνει με την ACS Courier με παραλαβή από τον συμμετέχοντα από το κοντινότερο με τη διεύθυνση τους κατάστημα ACS Courier.

#Photo Challenge Competition
Λάβετε μέρος στο #Photo Challenge Competition. Ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 23 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου 2020. Οι τρεις φωτογραφίες με τα περισσότερα Like θα κερδίσουν δώρα. Στον νικητή με τα περισσότερα Like θα δοθεί ένα sport watch, στον δεύτερο ποδήλατο και στον τρίτο μια action camera!
Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός:
• Ανέβασε μια φωτογραφία της προσπάθειας σου στο προφίλ σου στο Instagram.

• Βάλε #virtualruncy

Η αποστολή των δώρων θα γίνει με την ACS Courier με παραλαβή από τον συμμετέχοντα από το κοντινότερο με τη διεύθυνση τους κατάστημα ACS Courier.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close