Eating News , Εστιατόρια

Εστιατόριο της πρωτεύουσας φωτίστηκε πορτοκαλί

Το πορτοκαλί της λευχαιμίας φωτίζει αυτόν το μήνα το μπαρ του Μουσών

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2020

Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι σε κάθε γωνιά της Γης, διαγιγνώσκονται με καρκίνο του αίματος και κάθε μέρα ο καρκίνος του αίματος παίρνει πολλές πολύτιμες ζωές.

Όλοι είδαμε και βιώσαμε έστω μία φορά και από διαφορετικές γωνίες την εξέλιξη της εν λόγω ασθένειας… όλοι έχουμε γύρω μας έναν πραγματικό ήρωα που πάλεψε και βγήκε νικητής… (όχι όμως πάντα!)… 

Και ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των μαχητών σε αυτήν τη ζωή, αυτών που παλεύουν για το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, ενάντια σε ασθένειες όπως η λευχαιμία ή τα λεμφώματα. Ο μήνας Λευχαιμίας... μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Ένας ξεχωριστός μήνας, στο οποίο καλούμαστε να στηρίξουμε τους πραγματικούς ήρωες σε αυτήν τη ζωή, αποδεικνύοντάς τους έμπρακτα ότι δεν είναι μόνοι τους, ότι είμαστε δίπλα τους και ότι πρέπει να συνεχίσουν να ζουν! 

Αυτόν το μήνα (και όχι μόνο) οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, όσο μικρή κι αν είναι. Αυτό σκέφτηκε και ένα διάσημο bar-restaurant της Λευκωσίας, το Μουσών, το οποίο θέλοντας να περάσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα, μας καλεί να ευαισθητοποιηθούμε σε έναν κοινό σκοπό: να στηρίξουμε τα άτομα που παλεύουν με τη λευχαιμία.

Άλλωστε δεν πρόκειται απλά και μόνο για ένα εστιατόριο που σερβίρει καλό φαγητό, αλλά ένα εστιατόριο με έντονο ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό!  

Εξ ου λοιπόν και αλλάζει το χρώμα του μπαρ του, το οποίο «βάφεται» πορτοκαλί… για όλο τον Σεπτέμβριο και μας καλεί να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ημέρας μας εκεί! 

Αν βρίσκεσαι λοιπόν στη Λευκωσία, απόλαυσε το γεύμα, τον καφέ ή το ποτό σου και τσουγκρίστε για τη ζωή, την υγεία και την αλληλεγγύη… και κυρίως γίνε κι εσύ κοινωνικά υπεύθυνος.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close