Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα νόστιμο μεζεδοπωλείο, σε ένα σπιτάκι με αυλή!

Βρήκαμε έναμεζεδοπωλείο, θα γίνει το νέο σου στέκι

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2020

Βρίσκεται στον Ναυτικό Όμιλο Πασιμις στην καρδιά της Λευκωσίας, στην οδό Ιφιγενείας και Λυσάνδρου γωνία, εδώ και κάποια χρόνια, κι έχει γίνει το αγαπημένο στέκι αρκετών πρωτευουσιάνων για μεζεδάκια, στέικ και αντικριστό και όχι μόνο.

Ο λόγος για το Ελληνικό μεζεδοπωλείο "Τρεις & ο Κούκος" το οποίο στεγάζεται σε ένα σπιτάκι με αυλή, της δεκαετίας του 50, και σερβίρει κυπριακούς και ελληνικούς μεζέδες.

Σου δίνει όμως και την δυνατότητα να καθίσεις χαλαρά για καφεδάκι, ποτό, ποδόσφαιρο….

Εδώ θα γνωρίσεις γεύσεις από την Κύπρο, την Κρήτη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία. Γεύσεις από Χανιά, Ζαγοροχώρια, Μέτσοβο, Τρίκαλα, Πρέβεζα, Θεσσαλονίκη.

Θα ταξιδέψεις γευστικά την Ελλάδα, με συνοδεία την μυρωδιά του δυόσμου και του βασιλικού, της ρίγανης, του δεντρολίβανου, του θυμαριού.

Εδώ θα απολαύσεις στέικ, αντικριστό, angus burger κ.ά. όλα φτιαγμένα προσεκτικά, ψημένα πάντα σε μια ψησταριά που καίει ξύλο, αλλά και ποιοτικές πρώτες ύλες. Και αν οι φλόγες και η μυρωδιά του ξύλου τραβήξουν την προσοχή σου, οι γεύσεις είναι αυτές που θα σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά εκεί. 

Χωρίς πολλά πολλά στολίσματα και εξάρσεις διακοσμητικές, το Τρεις κι ο Κούκος έγινε ένα αυθεντικά όμορφο στέκι, απλό κι αγαπημένο.

Πληρ. 22 320380.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close