25 September 2020
Θέατρο , Τα Καλύτερα του Θεάτρου

"Το έργο που πάει λάθος" συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στο θέατρο ένα

Η εκπληκτική κωμωδία που σκορπά γέλια μέχρι δακρύων

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2020

Το «θέατρο ένα» επιστρέφει στην κανονικότητα που διαταράχθηκε λόγω κορωνοϊού έτοιμο να προσφέρει ξανά στους λάτρεις του καλού θεάτρου ποιοτική ψυχαγωγία.

Η επιστροφή γίνεται με συνέχιση, για δεύτερη σεζόν,  της εκπληκτικής κωμωδίας «Το έργο που πάει λάθος» η οποία διέκοψε μια θριαμβευτική πορεία τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω της καραντίνας. Η μεγάλη απήχηση που είχε στους φίλους του θεάτρου, το γεγονός ότι όλες οι παραστάσεις ήταν γεμάτες  αλλά και η απαίτηση των θεατών  για συνέχιση του εξαίρετου έργου, οδήγησε όπως ήταν αναμενόμενο στην απόφαση για συνέχιση των παραστάσεων του έργου «Το έργο που πάει λάθος». 

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μμ. Οι παραστάσεις θα συνεχίζονται κάθε εβδομάδα Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στις 8.30 μμ. Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων και του περιορισμένου αριθμού ατόμων που επιτρέπουν τα πρωτόκολλα υγείας, καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δουν την κωμωδία, να προαγοράσουν τις θέσεις τους έγκαιρα.

Το «Το έργο που πάει λάθος» είναι ένα «θεατρικό μέσα σε θεατρικό» στο οποίο  κυριολεκτικά τίποτε δεν πάει καλά. Είναι, όπως λέει και ο τίτλος του, «Ένα έργο που πάει λάθος». Πραγματικά τίποτε δεν πάει σωστά στην παράσταση την οποία  προσπαθεί απεγνωσμένα να ανεβάσει  μια ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών, φοιτητών πανεπιστημίου. Τα πατώματα σπάνε  και πέφτουν, οι πόρτες μαγκώνουν, οι  ηθοποιοί εγκλωβίζονται στον ανελκυστήρα, η πρωταγωνίστρια τραυματίζεται  από τους συμφοιτητές της πάνω στη σκηνή,  βγαίνει knock out κι αντικαθίσταται εξ ανάγκης από μια τεχνικό που δεν  έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει, ενώ διαβάζει τα λόγια της από σελίδες ανακατεμένες, ένας ηθοποιός βρίσκεται δεμένος με χειροπέδες σε ένα καναπέ και τον κουβαλά μαζί του από το ισόγειο στο ανώγειο, τα ποτά δεν είναι ουίσκι αλλά κάτι σχεδόν σαν… δηλητήριο, ένα πτώμα που ενώ θάπρεπε να μην είναι… ζωντανό  κινείται, μιλά και διορθώνει λάθη κι άλλα πολλά ευτράπελα χαρίζουν γέλια μέχρι δακρύων στους θεατές.

Η ευφάνταστη  σκηνοθεσία του Αντρέα Χριστοδουλίδη, τα σκηνικά που είναι κατασκευασμένα για να προκαλούν την καταστροφή, ο φανταστικός  φωτισμός και  η άψογη απόδοση των ρόλων κάνουν την πολυβραβευμένη ανατρεπτική και σπαρταριστή βρετανική κωμωδία  «Το έργο που πάει λάθος» («THE PLAY THAT GOES WRONG») των  Χένρι Λιούις, Τζόναθαν Σάιερ και Χένρι Σιλντς που έσπασε και εξακολουθεί να σπάει ταμεία στις περισσότερες από τις  27 χώρες όπου έχει παρουσιαστεί, ενώ και στην  παραγωγή του «θέατρο ένα»  τα έσπαζαν  κυριολεκτικά.  
Το έργο εξακολουθεί να παρουσιάζεται στην Βρετανία ενώ στο Μπρόντγουει, συμπλήρωσε φέτος πέραν των 1000 περίπου παραστάσεων.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία/Μετάφραση/Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Βοηθός Σκηνοθέτης: Γαλάτεια Πέτσα
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής
Παίζουν: Σωτήρης Μεστάνας, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Γιώργος Τζωρτζής, Διομήδης Κουφτερός, Βασιλική Ανδρέου, Φανή Σωκράτους, Σάββας Μενοίκου, Γιώργος Χριστοδούλου.

Τακτικές Παραστάσεις, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και  Κυριακή, στις 20:30.

Οι κρατήσεις  γίνονται στο τηλέφωνο 22348203 οι θεατές όμως θα πρέπει με βάση τα πρωτόκολλα υγείας να προαγοράζουν τα εισιτήρια τους προσερχόμενοι στο «θέατρο ένα» προσωπικά μια και η λειτουργία ταμείου απαγορεύεται  για αποφυγή πρόκλησης συνωστισμού.

Για την προαγορά των εισιτηρίων και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού,  το «θέατρο ένα» θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 9 το πρωί μέχρι η ώρα 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 6.30 μέχρι και τις 7.30. Τα ωράρια αυτά ισχύουν και τα Σαββατοκύριακα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close