Eating News , Εστιατόρια

4 νέα, ακαταμάχητα πιάτα στο TGI Fridays

4 νέα πιάτα με την ολοκαίνουρια και ακαταμάχητησάλτσα Cuba Libre από τα TGI Fridays!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020

Είσαι λάτρης του grill; Αν απάντησες θετικά τότε θα λατρέψεις το ολοκαίνουριο μενού από τα TGI Fridays! Θες chicken thighs ή pork ribs ή χοιρινή μπριζόλα – ή και όλα μαζί; Στα TGI Fridays υπάρχει κάτι «θρυλικό» για κάθε ουρανίσκο. 

Η νέα περιπετειώδης σάλτσα Cuba Libre, που φτιάχνεται με ρούμι, λάιμ και κόλα έρχεται να συνοδέψει αυτά τα ζουμερά και απολαυστικά grilled πιάτα δίνοντας ένα νέο άρωμα από Κούβα στο αγαπημένο σας Fridays™ Grill! Από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, απολαύστε αυτές τις ξεχωριστές γεύσεις που θα απογειώσουν την διάθεσή σας, στα εστιατόρια TGI Fridays σε όλη την Κύπρο.  

Let us talk meat. Το νέο επικό μενού περιέχει τα ακόλουθα 4 συναρπαστικά πιάτα:
•    CUBA LIBRE CHICKEN THIGHS: Τρεις ζουμεροί μηροί κοτόπουλου, ψημένοι στη σχάρα και σερβιρισμένοι με την ολοκαίνουργια σάλτσα Cuba Libre. Σερβίρονται με ακαταμάχητο ισπανικό ρύζι, λαχανικά του σεφ και επιπλέον σάλτσα Cuba Libre.
•    “MEAT” YOUR TRIO: Μισή πλάκα από τρυφερά χοιρινά παϊδάκια, δύο ζουμεροί μηροί κοτόπουλου και μία χοιρινή μπριζόλα, ψημένα στη σχάρα με την ολοκαίνουργια σάλτσα Cuba Libre. Συνοδεύονται με τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού Cajun, coleslaw και επιπλέον σάλτσα Cuba Libre.
•    RIBS & THIGS DUO COMBO: Ένα ακαταμάχητο ντουέτο! Μισή πλάκα από τρυφερά χοιρινά παϊδάκια και δύο ζουμεροί μηροί κοτόπουλου, ψήνονται στη σχάρα και σερβίρονται με την νέα σάλτσα Cuba Libre. Συνοδεύονται με τηγανητές πατάτες, coleslaw και επιπλέον σάλτσα Cuba Libre.
•    CUBA LIBRE WINGS: Φτερούγες κοτόπουλου, συνοδευόμενες με σέλινο και την νέα σάλτσα Cuba Libre.

Τα TGI Fridays δεν σταματάνε ποτέ να μας εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους, και το νέο μενού “Meαt Your New Grilled-Friend” είναι η απόδειξη. Γαργάλισε τον ουρανίσκο σου με τα limited-time ποτά, που είναι το perfect pairing με την Cuba Libre σάλτσα. 

Πρόκειται για το all-time classic Cuba Libre ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν το δροσιστικό Coco ‘Mon N’ Lime με coconut ρούμι, premium spiced rum, κόλα και λάιμ.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να μαθαίνετε όλα τα νέα και προσφορές των αγαπημένων σας εστιατορίων TGI Fridays επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή ακολουθήστε τις σελίδες τους σε Facebook και Instagram.

o    Website: www.fridays.com.cy
o    Facebook: https://www.facebook.com/TGIFridaysCyprus/
o    Instagram: tgifridayscyprus

Και φυσικά, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή Fridays Cyprus – Rewards, για να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close