Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Βόλτα στο ολοκαίνουργιο coffee shop της πόλης

Σε περιμένειγια να δοκιμάσεις τους καφέδες τους. Απολαύστε τα.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2020

Το Seniman, το νέο cofffee shop της πρωτεύουσας... σημαίνει «Καλλιτέχνης» στην μπαλινέζικη γλώσσα και ήρθε για να μας μυήσει στον καλό καφέ και όχι μόνο!

"Το Seniman Coffee Shop ήταν ένα από τα πρώτα μέρη που επισκεφτήκαμε πριν από λίγα χρόνια με τον σύζυγό μου στο πρώτο μας ταξίδι που κάναμε μαζί στο Μπαλί - Ubut. Ονειρευτήκαμε να δημιουργήσουμε κάτι παρόμοιο στην Κύπρο και - τελικά - το καταφέραμε", μας αναφέρει μεταξύ άλλων η ιδιοκτήτρια.

Είναι ένα μικρό ποιοτικό street coffee shop στο κεντρό της πόλης. "Διατηρήσαμε την παραδοσιακή εμφάνιση και τα υλικά του καταστήματος, δώσαμε όμως το προσωπικό μας το στιλ και την υπογραφή μας συλλέγοντας αντίκες και κλασικά έπιπλα τα οποία συνδυάσαμε και ταιριάξαμε με κομμάτια μοντέρνας τέχνης και άλλα αντικείμενα. Άλλωστε στόχος μας είναι να φιλοξενούμε και να εκθέτουμε αντικείμενα και έργα που προέρχονται από νέους καλλιτέχνες (από την  και παγκοσμίως). Προς το παρόν έχουμε εικόνες του Μάρκου Παπαμιχαήλ - ενός νεαρού Κύπριου καλλιτέχνη που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και διδάσκει αγγλικά σε ισπανόφωνους ανθρώπους για να ζήσει! Οι εικόνες του είναι μια επιλογή από τις εκατοντάδες όμορφες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε διαφορετικές χώρες".

Σίγουρα πρόκειται για ένα άνετο μέρος για να απολαύσετε ή να πάρετε take away τον καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή της μέρα σας. Επίσης, πέρα από καλό καφέ, εδώ θα βρείτε και τα απαραίτητα συνοδευτικά, όπως σπιτικές πίτες, επιλογή από υγιεινές μπάρες και τις (δικές μας) αγαπημένες μπάλες κακάου και φυστικοβούτυρου. Νέες προσθήκες αποτελούν το κέικ λεμονιού και το κέικ καρύδας βατόμουρου που σίγουρα θα σας κάνυον να επιστρέφετε εκεί ξανά και ξανά μόλις τα δοκιμάσετε!

Ο καφές που σερβίρεται είναι Sapid (σημείωσε ότι Sapid σημαίνει εύγευστος), ένα χαρμάνι που καβουρδίζεται στην Ελλάδα και ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα όσο και για τη γεύση του, μετρώντας μάλιστα πολλά βραβεία και διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, ενώ επίσης εδώ θα απολαύσετε κι έναν από τους καλύτερους ελληνικούς καφέδες, που αποτελεί ήδη μια από τις κορυφαίες επιλογές των εραστών / πελατών μας.

(22 261464) Ζήνωνος Σώζου 17A, Λευκωσία. Δ-Τετ 07.00-17.00, Πεμ-Παρ 07.00-19.00 και Σ 08.00-15.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close