Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Πάμε να φυτέψουμε λαχανικά και βότανα στον κήπο του μέλλοντος (στην παλιά Λευκωσία)

Αυή τη φορά θα φυτέψουμε λαχανικά και βότανα

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2020

Μπήκαμε στο φθινόπωρο και περιμένοντας τις πρώτες βροχές, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την όμορφη πρωτοβουλία των Κήπων του Μέλλοντος σχεδιάζουν τις επόμενες εργασίες στον κήπο τους.

Toν ξεχασμένο κήπος της πρωτεύουσας ο οποίςο στόχος είναι να λειτουργήσει ως πρότυπο καλλιέργειας για οργανικά κηπευτικά προϊόντα όπως βότανα, φρούτα και λαχανικά, αλλά και πρότυπο δημιουργικότητας για την κατασκευή κρεμαστών κήπων και κάθετης καλλιέργειας, καθώς και καινοτομίας στην αξιοποίηση νέων τεχνολογικών συστημάτων διαχείρισης νερού και ήλιου.

Αυτό τον μήνα, λοιπόν, εποχή φύτευσης και καλλιέργειας, ετοιμαζόμαστε για εγκατάσταση ενός μικρού πιλοτικού κυκλικού συστήματος άρδευσης, που αξιοποιεί το υπέδαφος για επαναχρησιμοποίηση και εξοικονόμηση νερού! Επιπρόσθετα θα κατασκευάσουμε τον λαχανόκηπο με υλικά επαναχρησιμοποίησης και θα  φυτέψουμε το πρώτο μέρος του κήπου με λαχανικά και βότανα της εποχής.

Κοπιάστε μαζί μας για ενημέρωση, εγκατάσταση και φύτεμα στους Κήπους του Μέλλοντος, την 28η Οκτωβρίου 2020, 11:00 - 17:00 

COVID-19: Σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές, λαμβάνουμε κάθε προφύλαξη εκ μέρους μας σχετικά με την πανδημία και παρακαλούμε ελάτε με δικές σας μάσκες και γάντια κήπου. Αναμένουμε επίσης από τους συμμετέχοντες / εθελοντές του Κήπου μας να φέρουν την ίδια ευθύνη *. Ο Κήπος μας, ένας υπαίθριος χώρος 500 m2, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 75 άτομα, και για καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας απαντώντας σε αυτό το email ή στην Αργυρώ Τουμάζου στο 99317278. Μείνετε ασφαλείς και ραντεβού σύντομα στους Κήπους του Μέλλοντος! 

* Δεν έχετε παρουσιάσει ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα - πυρετός, βήχας, πονόλαιμος, ρινική καταρροή, ξαφνική δύσπνοια ή διάρροια, ναυτία, έμετο, μυαλγία, εντός 14 ημερών πριν από τη συγκέντρωση ή δεν έχετε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένους ή ύποπτους ασθενείς με COVID-19 εντός 14 ημερών πριν από τη συγκέντρωση ή δεν έχετε επισκεφθεί ή / και χρειαστείτε θεραπεία εσωτερικού ασθενή σε οποιαδήποτε εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης ή μονάδα περιορισμού που χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία ή καραντίνα COVID-19 επιβεβαιωμένων ή ύποπτων ατόμων κατά τις τελευταίες 14 ημέρες.

Μάθε περισσότερα εδώ.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close