Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Έρχεται τριήμερο ποδηλασίας στην ύπαιθρο

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένεςγια οικογένειες, επαγγελματίες και αρχάριους ποδηλάτες

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για ποδηλασία στην Πάφο, γι’ αυτό και η εταιρεία activatecyprus με την στήριξη της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου διοργανώνει τριήμερο ποδηλασίας και δραστηριοτήτων  στην περιοχή Λαόνα-Ακάμα-Πόλης Χρυσοχούς από τις 23 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.

Πέρα από την ποδηλασία στην περιοχή του Δάσους Πάφου και στην περιοχή Ακάμα οι συμμετέχοντες και οι οικογένειές τους θα μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως περπάτημα στους καταρράκτες της Κρήτου Τέρρα καθώς και μάθημα πιλάτες. Την Κυριακή θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ποδηλατίσουν σε οινοποιείο της περιοχής όπου θα δοκιμάσουν τοπικά κρασιά και θα απολαύσουν κυπριακό brunch.

Οι διαδρομές για τους ποδηλάτες θα είναι πρός τη Δρούσεια την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ενώ το Σάββατο θα διασχίσουν το πανέμορφο και μοναδικό τοπίο του Δάσους της Πάφου αφού θα ποδηλατήσουν προς το Σταυρό της Ψώκας.

Κατά την ποδηλασία θα υπάρχει έμπειρος ποδηλατικός οδηγός και αυτοκίνητο υποστήριξης με νερό, φρούτα και ποδηλατικά σνακ για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα πακέτα αυτά αποτελούν μια ακόμη προσπάθεια προώθησης των εξαιρετικών εμπειριών που υπάρχουν στην ενδοχώρα. Επιπρόσθετα με την πλήρη ολοκλήρωση των ποδηλατικών διαδρομών στην ύπαιθρο οι επισκέπτες της επαρχίας Πάφου θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν  την συναρπαστική εμπειρία της ποδηλασίας ακόμη πιο αναβαθμισμένα  ως μέρος των ευρύτερων διακοπών τους στην επαρχία Πάφου, ως ενός μαγευτικού προορισμού δραστηριοτήτων, περιπέτειας, αλλά και επαγγελματικής προπόνησης. 

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλο το φάσμα της ποδηλασίας εντός και εκτός δρόμου, χαμηλής, μέτριας και μεγάλης δυσκολίας, για οικογένειες, επαγγελματίες και αρχάριους ποδηλάτες.    

Η ΕΤΑΠ καλεί και άλλους επαγγελματίες  εξειδικευμένων μορφών  τουρισμού να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό και να σχεδιάσουν και να προσφέρουν δημιουργικά πακέτα. Οι φορείς της τουριστικής Πάφου με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού συνεχίζουν τις προσπάθειες για προώθηση δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο, αλλά και για την περαιτέρω γνωστοποίηση και  εδραίωση του προορισμού στον χάρτη των προορισμών για ποδηλασία.     

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close