Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

5 μοναδικά καταλύματα για διαμονή στο γραφικό Βουνί

Το ξακουστό κρασοχώρι της επαρχίας Λεμεσού σε περιμένει να το εξερευνήσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020

Στο Βουνί θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις, να αγοράσεις, αλλά και να μάθεις την ιστορία του τοπικού κρασιού, να κάνεις μια βόλτα στα μουσεία του χωριού, να γευματίσεις με πλούσιους μεζέδες και τέλος, να διανυκτερεύσεις σ’ ένα από τα αγροτουριστικά καταλύματά του.

Εμείς εδώ στο Check in Cyprus σού ετοιμάσαμε πιο κάτω μία λίστα με 5 αγροτουριστικά, τα οποία θα σου προσφέρουν την πιο άνετη κι ευχάριστη διαμονή στο χωριό.

The Vouni Collection 
Όμορφος ξενώνας, που προσφέρει απαράμιλλη γαλήνη και ηρεμία, ιδανικός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα.
To δωμάτιο: Επιπλωμένο σε σύγχρονο στυλ, το ‘Hideaway’ είναι ιδανικό για δύο άτομα, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και διατηρώντας ταυτόχρονα τη γοητεία μιας μικρής κατοικίας χωριού. Με κίτρινη πέτρα, τζάκι, ένα υπέροχο κρεβάτι, λεπτομέρειες από ξύλο, προσφέρει ζεστασιά και ατμοσφαιρικότητα.
(99834719)

Serenity Boutique Houses
Το Serenity Boutique Houses μοιάζει η ιδανική επιλογή για διαμονή στο χωριό. Βρίσκεται στο Βουνί της Λεμεσού, ένα από τα κρασοχώρια της Κύπρου σε ένα μαγευτικό τοπίο με εντυπωσιακό κλίμα. Το Serenity Boutique Houses αποτελείται από δύο σουίτες, την Suite with garden view και τη deluxe queen suite, δύο ξεχωριστές πολυτελής σουίτες σε μια πλήρως ανακαινισμένη, πετρόκτιστη τριώροφη οικία, σχεδιασμένες με πολύ αγάπη για να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα χαλάρωσης και ηρεμίας. Η suite with garden view και η deluxe queen suite μπορούν να μετατραπούν κατόπιν συνεννόησης σε μια τριώροφη κατοικία και να προσφερθεί για τέσσερα άτομα.  
(99226600) .

Oinou Strata Luxury Suites & Wine Bar
Πρόκειται για ένα πανδοχείο –όπως αυτοαποκαλείται–, αναπαλαιωμένο με πολλή αγάπη και εμποτισμένο με έντονο άρωμα έρωτα και οίνου στο Βουνί της επαρχίας Λεμεσού. 
Το δωμάτιο: H Deluxe σουίτα Shiraz με πρωτότυπο σχεδιασμό, vintage αισθητική και όλες τις ανέσεις για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Τζάκι, τζακούζι, πολυτελή προϊόντα περιποίησης, πρωινό στο δωμάτιο, platter και welcome drink κατά την άφιξη θα σε κερδίσουν μεμιάς. Το Oinou Strata, διαθέτει κι έναν ‘μικρό ναό’ αφιερωμένο στο καλό κρασί, με ξεχωριστές επιλογές σε εκλεκτούς οίνους και ένα μενού φαγητού με επιλογές  που μπορούν να συνοδεύσουν επάξια το ποτό σου. 
(25944244) 

 

Ipio Vouni Suites
Ένα πέτρινο συγκρότημα από έξι deluxe studio δύο ατόμων (μεταξύ των οποίων και δύο όμορφες σουίτες), που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Βουνί, σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό, που μετρά περίπου 200 χρόνια ζωής. Τα στούντιο-σουίτες έχουν διακοσμηθεί με τρόπο που συνδυάζει την παραδοσιακή αύρα του χωριού και του κτιρίου με μοντέρνα στοιχεία στην επίπλωση, αποτελώντας ιδανική επιλογή για ρομαντικές αποδράσεις.
To δωμάτιο: Θα μείνεις στο Superior δίκλινο δωμάτιο, με τη χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα, το άνετο διπλό κρεβάτι, τη μοντέρνα επίπλωση και το καθιστικό με τηλεόραση, που θα σου προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία. 
(99577140) 

Vouni Lodge
Ο ξενώνας αυτός, που φιλοξενείται σε αναπαλαιωμένο κτίριο 200 περίπου χρόνων, είναι ιδανικός για να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της υπαίθρου στο Βουνί της Λεμεσού. Το Vouni Lodge είναι ένα συγκρότημα καταλυμάτων, που βρίσκονται γύρω από μια ευρύχωρη, παραδοσιακή αυλή, γεμάτη δέντρα, λουλούδια και βότανα της κυπριακής φύσης. Τα 3 καταλύματα είναι διακοσμημένα σε ρουστίκ ύφος, με έπιπλα από σκούρο ξύλο, διαθέτουν όμως σύγχρονες ανέσεις, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αλλά και Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση με DVD player στο σαλόνι. Κάποια από τα καταλύματα διαθέτουν και τζάκι, που αποτελεί ιδανική συντροφιά τους χειμερινούς μήνες. Επιπελόν, η αυλή αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στο Vouni Lodge. Εκεί υπάρχει και ψησταριά, που είναι πάντα στη διάθεση των επισκεπτών. Οι ιδιοκτήτες έχουν ιδιαίτερη αγάπη για τον κήπο τους, όπου καλλιεργούν και φρέσκα λαχανικά. Με το ίδιο μεράκι, όμως, φροντίζουν και τους επισκέπτες τους, ετοιμάζοντας ένα γευστικό πρωινό, εφόσον τους ζητηθεί.
(99 840386) 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close