Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η Λεμεσός θα γεμίσει με κλασικά αυτοκίνητα

Στον 1ον Αγώνα Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2020

Η Λέσχη Ιστορικών & Κλασικών Οχημάτων Κύπρου και το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου σε συνεργασία με την  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, διοργανώνουν, την  Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, τον  αγώνα ακριβείας «1st Limassol Anti-Cancer Classic Regularity Challenge» για κλασικά αυτοκίνητα (άνω των 25 ετών),στη Λεμεσό.

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαραχτήρα και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει   στις 10:00π.μ  από το κέντρο της παλαιάς πόλης της Λεμεσού. Κάθε αυτοκίνητο θα εκκινεί με ένα λεπτό διαφορά από το προηγούμενο. Οι διαγωνιζόμενοι θα διανύσουν μια απόσταση  περίπου 25-30χιλιομέτρων μέσα στο κέντρο της πόλης, περνώντας από διάφορα σημεία αναφοράς  όπως  η Μαρίνα της Λεμεσού, ο Μόλος, το παλαιό Λιμάνι, η πλατεία Σαριπόλου και Δημοτικής Αγοράς, η  Δημοτική Βιβλιοθήκη , o πεζόδρομος Αγίου Ανδρέου, ο υδατόπυργος (ντεπόζιτο) της Λεμεσού, ζωολογικός κήπος κτλ.

Στην πλατεία  Δημοτικής Αγοράς θα γίνει στάση για καφέ και σνακ. Στο χώρο στάθμευσης του Εναέριου,  θα υπάρχει ειδική δοκιμασία ακρίβειας (regularity driving test) για την οποία θα δοθούν ειδικές οδηγίες  στους διαγωνιζομένους.
Κατά τον τερματισμό της εκδήλωσης θα προσφερθεί σε όλους τους διαγωνιζομένους δωρεάν πίτσα με ένα ποτό από το εστιατόριο The Modern Kitchen. Στο ίδιο σημείο θα γίνει και η απονομή βραβείων και αναμνηστικών στους συμμετέχοντες ενώ τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν σταθμευμένα δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η διαδρομή αναμένεται να διαρκέσει περίπου 3 ώρες.

Ο αγώνας θα καλυφθεί από τηλεοπτικούς σταθμούς  και τοπικά Μ.Μ.Ε

Η Αγορά Λεμεσού λέει "Ναι στην Ελπίδα!"

H Λέσχη & το Μουσείο Ιστορικών & Κλασσικών Οχημάτων σε συνεργασία με το Τουριστικό Συμβούλιο Λεμεσού και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου διοργανώνουν τον "1ον Αγώνα Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων" στη Λεμεσό, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 από τις 10π.μ μέχρι τις 1μ.μ.

Η Αγορά Λεμεσού στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της αποφάσισε να στηρίξει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Λεμεσού βοηθώντας στο στήσιμo ενός Pit Stop κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά ενισχύοντας και οικονομικά τον σύνδεσμο.

Το Pit Stop θα στηθεί στην είσοδο της ΑΓΟΡΑΣ για τους διαγωνιζόμενους και τους συνοδηγούς τους, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν, να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν με τους οδηγούς.

Ο αγώνας είναι μόνο για κλασικά οχήματα, άνω των 25 ετών.

Η αυθεντικότητα και η γνησιότητα των ανταλλακτικών καθώς και η εμφάνιση του αυτοκινήτου θα ληφθούν υπόψη για την επιλογή του νικητή.

Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Λεμεσού.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Σας περιμένουμε στην είσοδο της ΑΓΟΡΑΣ, Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 μεταξύ 10.00-13.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close